امیر حسنزاده امروز هفتم تیرماه در کارگروه توسعه صادرات استان کرمان که به صورت مجازی با حضور رایزنان بازرگانی ایران در ۱۸ کشور برگزار شد، اظهار کرد: ظرفیت صادرات غیرنفتی استان کرمان سه میلیارد دلار است که با توجه به توان استان در حوزههای معدنی، صنایع دستی، کشاورزی و گردشگری و صنایع پایین دستی محصولات معدنی میتواند به ۱۰ میلیارد دلار برسد.
وی با اشاره به نگاه دولت سیزدهم در توسعه فعالیتهای تجاری با کشورهای مختلف گفت: تعداد رایزنان بازرگانی ایران در دولت سیزدهم به ۲۰ نفر در کشورهای همسایه و هدف رسیده است.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان، هدف از این نشست را معرفی ظرفیتهای استان به بازرگانان در خارج از کشور عنوان کرد و گفت: با ارتباط تولیدکننده و تجار با بازرگانان یک مرحله از کار بازرگانی و صادرات در خارج از کشور کاسته میشود و علاوه بر کاهش هزینهها، به واسطه اعتبار رایزنان، بازار بهتری پیدا میشود.
حسنزاده، این ارتباط را موجب حضور موثرتر کالاهای استان در بازارهای بینالمللی و با نشان کرمان دانست و ادامه داد: از سوی دیگر، رایزنان بازرگانی ایران میتوانند نیازهای بازارهای هدف را به ما اعلام کنند تا تولیدکنندگان در این مسیر قدم بردارند و تولیدات صادرات محور و هدفمند داشته باشیم.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان، هدف فعلی استان را در محصولات گلخانهای، پسته، خرما و گیاهان دارویی عنوان کرد و گفت: موضوع حمل و نقل هوایی در جنوب استان را برای صادرات محصولات کشاورزی که نیاز به حمل سریع دارند، با سازمان هواپیمایی در حال پیگیری داریم.
انتهای پیام