وزیر اطلاعات:

دشمن قصد دارد به‌ طور مستقیم در انتخابات تاثیر بگذارد

وزیر اطلاعات گفت: دشمن قصد دارد با زمینه‌سازی و شبکه‌سازی، تأثیر خود را به‌ طور مستقیم در انتخابات بگذارد و به شکل غیرمستقیم تداوم‌بخش فتنه‌های گذشته باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، حجت‌الاسلام‌ سید اسماعیل خطیب در همایش بزرگداشت هفته قوه قضائیه در سازمان بازرسی کل کشور، گفت: شخصیت‌های بزرگی در حزب جمهوری اسلامی به شهادت رسیدند که وجود و حضورشان سرمایه‌هایی برای پیشرفت و توسعه کشور بود و در نظام مقدس جمهوری اسلامی نقش مؤثری داشتند و به برکت وعده الهی که می‌فرمایند «عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ»، ناظر و حامی این نظام مقدس و بیمه‌گران نظام هستند.

وزیر اطلاعات با گرامیداشت هفته قوه قضائیه گفت: هفته عدالت، هفته‌ای است که می‌تواند زمینه‌ساز هم‌فکری، خلاقیت و نواندیشی بیشتر باشد و مجاهدت واقعی این است که همکاری و تفاهم در همه سطوح نظام پیاده شود.

خطیب ابراز امیدواری کرد که در این فرجه زمانی و شرایط حاکم و وضعیت جهانی در جهت فراگیری جبهه انقلاب اسلامی و تقویت اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی، هم‌افزایی و مشارکت موفقی حاصل شود.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به اغتشاشات و ناآرامی‌های سال گذشته در کشور که با نقشه دشمنان پی‌ریزی و با تدابیر عالمانه مقام معظم رهبری و بصیرت مردم و مسئولان خنثی شد، گفت: پس از پایان اغتشاشات و شکست استکبار جهانی، تلاش دشمن در این جهت قرار گرفت که براندازی را به نحو دیگری دنبال کند و تغییر ماهیت جمهوری اسلامی را مبنای کار خود قرار داده‌اند.

وزیر اطلاعات در تبیین محور اول توطئه‌های دشمنان ادامه داد: دشمن، شبکه‌سازی‌ها، فعالیت‌های سیاسی، اجتماعی، رسانه‌ای و روانی خود را در جهت تغییر ماهیت نظام به کار گرفت و عده‌ای در داخل شعارهای اصلاح ساختار، تغییر یا تحول ساختاری را مطرح می‌کنند و عده‌ای دیگر نیز با تلاش گسترده در جهت هنجارشکنی اجتماعی قدم برداشته و برخی نیز تلاش خود را در بی‌ثبات‌سازی و مشغول سازی نیروهای امنیتی کشور بکار گرفته‌اند. هر سه اقدام در جهت اهداف دشمن است.

خطیب با اشاره به برنامه‌ریزی دشمن برای قرار دادن کشور در شرایط اجتماعی و ایجاد تقابل و قطبی‌سازی در جامعه یادآور شد: مسئولان این موضوع را باهدف خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان در تصمیم‌گیری‌ها موردتوجه قرار دهند.

وی در ادامه با یادآوری برخی از مصادیق محور دوم گفت: دشمن به دنبال تقابل بین قوا، اقشار اجتماعی، قومی و مذاهب و ادیان و در زمینه مسائل اجتماعی و جاری مانند حجاب و امثالهم است و این سیاستی تدوین‌شده و در حال دنبال شدن از سوی دشمنان است.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه دشمن تمام تلاش خود را در جهت بی‌ثبات‌سازی به کار گرفته است، وقوع برخی اقدامات ایذایی در شرایط امروز جامعه را ناشی از این موضوع دانست و تصریح کرد: از ابتدای امسال تا امروز بیش از ده‌ها گروه و دسته که قصد بی‌ثبات‌سازی در کشور را داشته‌اند توسط دستگاه‌های اطلاعاتی مختلف کشور دستگیر شده‌اند که عمده آن‌ها وارداتی هستند و امروز به برکت تفاهم و همکاری میان نیروهای مسلح و دستگاه‌های اطلاعاتی شاهد هستیم هر تیمی که وارد کشور می‌شود به لطف الهی بدون استثنا در دام یکی از دستگاه‌های اطلاعاتی می‌افتد و علی‌رغم تلاش‌های دشمن، وقتی با دستگیری‌ها و برخورد با تیم‌هایی که روی آن‌ها سرمایه‌گذاری کرده روبرو می‌شوند شکست می‌خورند.

وی محور سوم نقشه دشمن را ناظر به انتخابات آینده ایران دانست و افزود: دشمن قصد دارد با زمینه‌سازی و شبکه‌سازی، تأثیرگذاری خود را به‌طور مستقیم در انتخابات بگذارد و به شکل غیرمستقیم تداوم‌بخش فتنه‌های گذشته باشد.

خطیب با اشاره به تشکیلات کشورهای متخاصم برای دخالت در امور داخلی ایران مانند انتخابات، گفت: در ده‌ها دستگاه اطلاعاتی کشورهای خارجی، میز ایران وجود دارد و رژیم صهیونیستی تشکیلات وسیعی در این جهت به راه انداخته و سال‌ها شاهد اقدامات ضد امنیتی آنان در کشور بوده‌ایم.

وزیر اطلاعات تأکید کرد: از برکت خون شهدا و حضور مردم و نقش امامین انقلاب، امنیت امروز کشور مثال‌زدنی است و تا زمانی که این سه عامل مهم در اختیار است دشمنان موفقیتی به دست نمی‌آورند.

خطیب با اشاره به "اقدامات دولت مردمی و انقلابی آیت‌الله رئیسی در توسعه ارتباطات با کشورهای همسایه و دیگر کشورها" گفت: فرزندان این ملت در دولت مردمی، تمام تلاش خودشان را به کار گرفته‌اند تا با برقراری روابط با کشورهای همسایه و حاشیه خلیج‌فارس، حلقه‌ای که به اذعان رژیم غاصب صهیونیستی مدتی دور ایران ایجادشده بود، بشکنند.

 وی خاطرنشان کرد: امروز شاهد فرار عوامل ضدایرانی و انتقال پایگاه‌ها و عوامل و سرپل‌های رژیم صهیونیستی از اقلیم کردستان به برخی کشورهای دیگر هستیم.

 ایشان تصریح کرد: کار دیگری که در کنار این امنیت افزایی شروع شد و به سرانجام رسید این بود که ایران امنیت خودش را قطعاً در هرکجا که باشد چه در درون خاک‌های خود و چه در بیرون از خاک خود دنبال خواهد کرد.

خطیب ضمن حمایت از هرگونه اقدام ضد تروریستی، از اقدام مستقلانه کشور آلبانی و دیگر کشورهای اروپایی تقدیر کرد.

وزیر اطلاعات به همه کشورهایی که در مورد جمهوری اسلامی ایران خیال خام در سر می‌پرورانند و در اغتشاشات اخیر نقش داشتند، هشدار داد و گفت: امنیت موضوعی نیست که ایران بر سر آن معامله کرده و یا نسبت به آن کوتاه بیاید.

وی با بیان اینکه هر کشوری که در اغتشاشات نقش داشته باید تاوان اقدامات تروریستی خود را پس دهد، افزود: کشورهایی که از تروریست‌ها و امثالهم حمایت می‌کنند باید توجه داشته باشند که امنیت ایران و حفظ آرامش و آسایش مردم برای جمهوری اسلامی اولویت دارد.

خطیب با اشاره به همراهی برخی عوامل داخلی با دشمن گفت: زمانی که سیستم‌های الکترونیک منافقین در اثر حمله پلیس آلبانی قطع شد، شاهد بودیم کامنت گذاری برخی رسانه‌های دشمن در خارج از کشور و برخی رسانه‌های داخلی سقوط کرد که این نشان می‌دهد متأسفانه برخی در داخل مستقیم یا غیرمستقیم در مسیر دشمن حرکت می‌کنند.

وزیر اطلاعات با اشاره به اهمیت نقش مردم در توسعه ارتباطات بین‌المللی گفت: اکثر تماس‌ها و تعاملات جدی با جمهوری اسلامی و دولت بعد از راهپیمایی 22 بهمن شکل گرفت و این راهپیمایی و حضور مردم بود که نشان داد تمام سرمایه‌ای که دشمن در این مدت هزینه کرده ثمره‌ای برای آن نداشته است.

وی راهبرد دشمن در بحث انتخابات را سرمایه‌گذاری برای افزایش ناامیدی بین مردم عنوان کرد و خطاب به همه مسئولان کشور، خدمت‌رسانی مطلوب و گام برداشتن در جهت امید افزایی را به‌منظور خنثی‌سازی این نقش دشمن مورد تأکید قرار داد و گفت محور سلامت انتخابات شورای نگهبان است و همه ما برای این‌که بتوانیم از ماهیت و موجودیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پشتیبانی کنیم وظیفه‌داریم از شورای نگهبان حمایت کنیم.

خطیب در بخش دیگری از اظهارات خود پیرامون موضوع نظارت و بازرسی سخن گفت و با اشاره به این‌که خداوند در قران کریم خود، رسول و مؤمنان را ناظر بر اعمال همه دانست، خطاب به بازرسان سازمان بازرسی خاطرنشان کرد: شما در سازمان‌ بازرسی کل کشور به‌عنوان یکی از متولیان رسمی و حقوقی این نظارت عمومی شناخته می‌شوید، بنابراین تولیت و نظارت سازمان بازرسی به‌موجب قانون، برخاسته از نظارت عمومی است و جهت‌گیری این نظارت باید موجب ارتقای مدیریت کارآمد، اثرگذار و اجتماعی در کشور باشد.

وزیر اطلاعات با تأکید بر این‌که جنبه‌های مثبت نظارت امید زایی و امیدبخشی و بیش از برخی آسیب‌ها و هزینه‌ها و تبعات آن است، افزود: در رأس جنبه‌های مثبت نظارت، مبارزه با فساد و راستی آزمایی عملکرد و سنجش اعمال برای رسیدن و کامیابی اهداف و سیاست‌ها قرار دارد.

وی ابراز امیدواری کرد که با اتخاذ تدابیر مناسب، وزارت اطلاعات از طریق هم‌افزایی با سازمان بازرسی، در افزایش نقش اثرگذار این نهاد نظارتی در اثربخشی‌ها تأثیرگذار باشد.

خطیب همچنین بر استفاده از ظرفیت شورای دستگاه‌های نظارتی برای پیشبرد امور در کشور و رفع مشکلات تأکید کرد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۷ تیر ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۳
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1402040704541
  • خبرنگار :

برچسب‌ها