کیومرث سرمدیواله در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: از سال گذشته قطعی های متعدد آب شرب یکی از مشکلات مهم اسدآباد بود که این مشکل برای مرتفع شدن مورد توجه و پیگیری مسئولان شهرستان قرار گرفت و طی جلسات متعددی با وزیر نیرو و معاونان وی با دستور ویژه وزیر اعتبار مناسبی از محل تنش آبی در اختیار شرکت آب و فاضلاب استان قرار گرفت.
وی ادامه داد: با وجود پیگیری ها و تذکرات فراوان سال گذشته مبنی بر اینکه تابستان سال آینده اسدآباد با تنش آبی و با مشکل قطعی آب مواجه خواهد بود اما هنوز هیچ اقدامی انجام نشده و اکنون مردم شهرستان اسدآباد ساعت ها آب شرب ندارند.
سرمدیواله خاطرنشان کرد: سوال اینجاست که با وجود بودن اعتبار چه کسی پاسخگوی این کوتاهی و ترک فعل است که اکنون گلایه و انتقادات مردمی را در شهرستان موجب شده است.
وی ضمن عذرخواهی از وضعیت آب شرب اسدآباد و قطعی های چند ساعته مطرح کرد: اسدآباد در کریدور شرق به غرب و در مسیر عتبات عالیات بوده و تا مدتی دیگر سفر چندین هزار زائر از این مسیر به عتبات آغاز می شود و اگر گرفتاری آب شهرستان اسدآباد حل نشود، نه تنها نمی توان امروز پاسخگوی مردم شهرستان باشیم بلکه پاسخگوی میهمانان در حال گذر از این زائران و مسافران نیز نخواهیم بود، باید چاره و تدبیری اندیشیده شود.
سرمدیواله در ادامه با بیان اینکه خشکسالیهای اخیر موجب خسارت عمدهای به دامداران شده و با گرانی نهاده ها و علوفه دامداران عملاً در حال نابودی هستند، اظهار کرد: دام روی دست دامداران مانده و دامداران توان نگهداری دامهایشان را به علت گرانی نهاده و علوفه ندارند و بازار فروش نیز برای آن نیست و مصرفکننده نیز با گرانی محصول مواجه است.
وی تصریح کرد: کشاورز و دامدار به عنوان تولیدکننده و تأمینکننده زیرساخت غذایی کشور تنهاست و اگر به دادش نرسیم در آینده نه چندان دور در بحث محصولات کشاورزی و دامی به وارد کننده تبدیل خواهیم شد.
سرمدیواله تصریح کرد: مشکل نهاده دامی و کشاورزی و گرانی ابزار آلات کشاورزی به جای خود، وضعیت قطعی برق چاه های آب کشاورزی کشاورزان منطقه اسدآباد را با مشکلات جدی روبرو کرده است.
وی یادآور شد: طبق ماده ۲۵ قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار در زمان کمبود آب، برق و گاز و خدمات مخابراتی واحدهای تولیدی و کشاورزی نباید در اولویت قطعی برق قرار بگیرند.
سرمدیواله خاطرنشان کرد: کشاورزان در نتیجه عدم حمایت لازم در زمان برداشت محصول زحمت یک ساله خود را بر باد رفته میبینند نه بازار فروشی می یابند و نه سود در خور و شایسته ای نصیبشان میشود.
وی با بیان اینکه نیاز به اراده برای کنترل وضعیت موجود است، گفت: این امر در رابطه با کشاورزان اسدآبادی هم که در محصولاتی چون گوجه فرنگی، سیب زمینی و چغندر قند صاحب رتبه کشوری هستند هم صدق کرده و دارای مشکلات فراوانی شده اند.
انتهای پیام