در عید قربان انجام می‌شود؛

نظارت ۱۲۰ اکیپ بر ذبح بهداشتی و شرعی دام در فارس

مدیرکل دامپزشکی فارس گفت: همزمان با عید سعید قربان ۱۲۰ اکیپ ثابت و سیار کار نظارت بر ذبح بهداشتی و شرعی دام را در این استان بر عهده خواهند داشت. 

حمیدرضا ناظمی شامگاه سه‌شنبه ۶ تیرماه در گفت‌وگو با خبرنگاران عنوان کرد: با توجه به فصل گرما و وجود بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) توصیه می‌شود مردم مومن استان برای ذبح دام‌های قربانی حتما به کشتارگاها مراجعه کنند.

او با بیان اینکه به منظور رفاه حال شهروندان عزیز ۳۷ کشتارگاه دام موجود در فارس از ساعت ۶ صبح تا ساعت ۱۴ آمادگی کامل برای ذبح دام‌های قربانی را خواهند داشت، افزود: تعداد ۴۴ اکیپ نظارت شرعی دیگر نیز در محل‌های کشتار موقت سطح شهر کار  نظارت بر ذبح دام‌ها را به عهده می‌گیرند.

مدیرکل دامپزشکی فارس همچنین با اشاره به اینکه ۶۷ دامپزشک، ۸۹ بازرس بهداشتی گوشت و ۲۹ ناظر شرعی در امر نظارت‌های روز عید قربان مشارکت می‌کنند، عنوان کرد: نظارت‌ها و بازرسی‌ها در قبل از ذبح و بعد از ذبح از لاشه دام انجام می‌شود.

ناظمی توصیه کرد: شهروندان استان فارس برای حفظ سلامت توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند و اصول ایمنی فردی در زمان کشتار دام را رعایت کنند.

او اضافه کرد: گوشت دام‌های ذبح شده قبل از مصرف باید به مدت ۲۴ ساعت و جگر و آلایشات خوراکی به مدت ۴۸ ساعت در یخچال در دمای ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شود. در زمان قطعه بندی گوشت و بسته بندی حتما از دستکش استفاده کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۷ تیر ۱۴۰۲ / ۰۹:۰۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402040704041
  • خبرنگار :