مدیرعامل کشت و صنعت مغان عنوان کرد:

هدف اصلی ما جلوگیری از خام فروشی است

مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: جلوگیری از خام فروشی و مبارزه با آن هدف اصلی ما بوده و باید برنامه ریزی های لازم برای تکمیل زنجیره ارزش زودبازده انجام بگیرد.

قاسم محمدی، ۷ تیر در جلسه هم‌اندیشی با کارکنان شرکت کشت و صنعت مغان گفت: علاوه بر اقداماتی که در خصوص راه اندازی خطوط جدید تولید در کارخانه لبنیات شرکت صورت پذیرفته است، کارهای خوبی نیز در زمینه احداث انبار، مرکز برق و کارهای عمرانی کارخانه انجام یافته است و راه اندازی خطوط دوغ پت و پنیرسازی نیز با توجه به ارزش افزوده آن از اهمیت بالایی برای این شرکت برخوردار است.

محمدی تاکید کرد: سرمایه گذاری های انجام شده در بذر و نهال افزون بر تامین نیاز کشور، رویکرد صادرات محور داشته و نیازمندی های کشورهای منطقه را تامین خواهد کرد. شیر خشک تولیدی شرکت نیز با استانداردهای بالا به کشورهای دیگر صادر می گردد و تجاری سازی سایر محصولات این بنگاه اقتصادی نیز در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: خاک مغان زرخیز بوده و این بنگاه اقتصادی با توجه به ظرفیت های فوق العاده آن توانایی کسب درآمد و تولید ثروت بیش از پیش را دارد. باید برای وجب به وجب شرکت مغان و ایجاد محل های جدید برای سوددهی هر چه بیشتر برنامه ریزی منظم و منسجم تدوین کنیم.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت مغان اظهارکرد: جعبه سازی اخیراً راه اندازی شده و تولید آن در تیراژ و حجم بالا از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است. بایستی در قرارداد سال بعد تامین جعبه مورد نیاز پیمانکار باغات در متن قرارداد گنجانده شود و علاوه بر آن برای فروش به سایر نقاط کشور و همچنین صادرات به کشورهای دیگر برنامه ریزی شود.

عضو هیئت مدیره شرکت افزود: کارخانه قند مغان از واحدهای ضررده شرکت بوده و بایستی از طریق افزایش سطح زیر کشت قراردادی، برنامه ریزی برای کشت قراردادی ۴ هزار هکتار چغندر قند و افزایش طول دوره بهره برداری از میزان زیان این واحد صنعتی بکاهیم. تدوین بسته تشویقی برای چغندرکاران منطقه و سایر نقاط و اجرایی نمودن آن تاثیر فوق العاده ای در روی آوری هر چه بیشتر کشاورزان به کشت چغندر قند دارد. باید برای کاهش هزینه ها و افزایش تولید برنامه داشته باشیم.

محمدی خاطرنشان کرد: نیروی انسانی مهمترین رکن هرسازمانی بوده و تکریم آنان از اهمیت قابل توجهی برخوردار می باشد. ما در برابر سرمایه اجتماعی کشور و منطقه که همان نیروی انسانی آن است، مسئولیت داریم و بایستی نسبت به بهداشت محیط، تغذیه، ایمن سازی محیط اشتغال و تهیه لباس کار و کفش دغدغه مندانه برخورد کنیم.

وی اظهار کرد: زنبورداری شرکت که با ۳۰۰ کلنی راه اندازی شده بود، در حال حاضر به ۳۵۰ کلنی ارتقا یافته و برای افزایش آن به ۶۰۰ کلنی برنامه ریزی های لازم صورت پذیرفته است.

مدیرعامل شرکت افزود: ایجاد شیلات در دستور کار بوده و اقدامات اولیه برای اخذ مجوزهای لازم صورت گرفته است که بزودی پرورش بچه ماهی برای تامین نیاز استان انجام خواهد شد و در ادامه پرورش ماهیان خاویاری به تولیدات شرکت افزوده خواهد شد.

عضو هیئت مدیره شرکت بیان کرد: بر اساس قرارداد منعقد شده عملیات زهکشی ۵۰۰ الی ۱۰۰۰ هکتار اولیه از مجموع ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار بزودی آغاز خواهد شد. کلنگ زنی این طرح به همراه آبیاری زیرسطحی با حضور وزیر جهاد کشاورزی انجام می شود. پروژه احداث مسکن پرسنل نیز در مراحل پایانی پروسه اداری بوده و در آینده نزدیک کلنگ اجرای آن به زمین زده می شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۷ تیر ۱۴۰۲ / ۰۸:۰۲
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402040703971
  • خبرنگار :