اجرای پویش «غرق نشویم» در زنجان

مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر استان زنجان از اجرای پویش ملی «غرق نشویم» در این استان خبر داد.

حکمت‌اله هاشمی شامگاه دیروز (۵ تیرماه)  در جلسه هماهنگی پویش ملی غرق نشویم، اظهار کرد: با فرارسیدن فصل تابستان و گرما شهروندان در حاشیه رودخانه و سدهای کشاورزی و کانال‌های آب بدون رعایت نکات ایمنی و آشنا نبودن به شنای ایمن اقدام به شنا کرده و در بیشتر مواقع دچار غرق شدگی می‌شوند.

وی یادآور شد: برای کاهش خطرات ناشی از غرق شدگی پویش ملی «غرق نشویم» با هدف حساس‌سازی جامعه و دادن آگاهی به مردم برای جلوگیری از تلفات مالی و جانی با استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در دستگاه‌های اجرایی که منجر به هم‌افزایی و توانمندی افراد در پاسخ‌گویی به حوادث خواهد بود عملیاتی می‌شود.

این مسئول با توضیح اینکه در کاهش حوادث باید واقعیت‌ها را بیان کرده و تغییر رفتارها و باورها را در کار تولید محتوا لحاظ کرده و کلید واژه‌ها را تشریح و تبیین کنیم، اضافه کرد: در خصوص کاهش غریق در سدهای کشاورزی استان زنجان با جهادکشاورزی تفاهم نامه‌ای منعقد می‌شود تا شاهد به صفر رسیدن حوادث در این حوزه باشیم.

هاشمی با اضافه کردن این موضوع که واژه‌هایی که باعث غرق شدن می‌شود باید توسط متخصصان تبیین شود، گفت: شناخت از سدهای استان زنجان بسیار مهم است و باید فیزیولوژی و آناتومی آب را در خصوص شیرین یا شور بودن، شرایط باتلاقی و جریان آب را تشریح و بررسی شده سپس برای آن پروتکل فنی نوشته شود.

سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان زنجان با تاکید بر اینکه کمیته‌ای بابت بررسی سدها تشکیل و اینکه کدام قسمت از سدها بیشترین غریق را دارد باید تشکیل شود؛ چرا که این بسیار مهم و کمک‌کننده است، تاکید کرد: خانه‌های هلال کمک‌کننده در کاهش حوادث ناشی از غرق‌شدگی هستند که در همین راستا نشستی با روسای خانه‌های هلال باید برگزار شود تا با توجه به شناختی که از استخرها و سدهایی که در روستاها وجود دارند، اهالی را نسبت به خطرات آن آگاه کنند.

هاشمی با تاکید بر اینکه باید پویش غرق نشویم را با برنامه‌ریزی محقق کنیم و در پایان برنامه، نتایج این پویش ارائه شود، ادامه داد: امسال بر اساس دغدغه‌ای که مسئولان دارند باید آموزش در کنار پیام‌های شنا ممنوع انجام شود تا تابستان سال‌جاری حتی یک نفر غریق در سطح استان زنجان نداشته باشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری زنجان نیز اظهار کرد: با توجه به اینکه برخی از مناطق و سدهای استان در اختیار آب منطقه‌ای است اما قانون‌گذار تصمیم گرفته و مسئولیت نجات‌ غریق را برعهده جمعیت هلال‌احمر نهاده است و به حتم سایر دستگاه‌ها نیز در این خصوص کمک کار خواهند بود.

صفی‌الله کرامتی تصریح کرد: باید تلاش کنیم سدهایی که کشاورزان در باغ‌ها و مزارع دارند، بندها و حوضچه‌ها ایمن‌سازی شوند تا شاهد غرق شدگی نباشیم.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۶ تیر ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402040603313
  • خبرنگار : 50163