حسین فتحی در جلسه بررسی اشتغال روستایی استان، با اشاره به اینکه بحث اشتغال یکی از دغدغههای اصلی مسئولین کشوری و استانی است، اظهار کرد: تسهیلات قانون اشتغال پایدار روستایی و عشایری یکی از برنامههای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران جهت ایجاد اشتغال پایدار و توسعه کسب و کار در مناطق روستایی و عشایری است.
وی با اشاره به ضرورت پیگیری جدی دستگاههای اجرایی و همکاری و همراهی همه جانبه بانکهای عامل در راستای جذب هر چه بیشتر این اعتبارات گفت: نقش تسهیلات اشتغالزایی در کاهش و رفع معضل بیکاری و رشد اقتصادی مناطق هدف موثری است و تسهیل گری بانکهای عامل و تسریع در پرداخت تسهیلات، لازم و ضروری است.
وی در ادامه با قدردانی از عملکرد خوب پست بانک استان در پرداخت تسهیلات، خاطرنشان کرد: عملکرد پست بانک قابل تحسین است و اگر سه بانک عامل دیگر همانند پست بانک عمل میکردند مطمئناً آذربایجان شرقی در رتبه برتر کشور قرار میگرفت.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی نیز با اشاره به اینکه روستاهای ما بهترین مکان برای سرمایه گذاری و تولید بوده و ظرفیتها و بسترهای لازم نیز در روستاها فراهم میباشد، گفت: از بانکهای عامل و دستگاههای اجرایی درخواست میکنیم با دلسوزی و تعهد اخلاقی به موارد و خواستههای مردم توجه کنند تا مردم از نظام و مسئولین ناراضی نشوند.
محمد اسکندری در ادامه با اشاره به اینکه بانکهای عامل نوعاً از بانک مرکزی دستور میگیرند، افزود: بانکهای عامل در پرداخت تسهیلات نباید رفتارهای متفاوتی داشته و براساس قوانین و مقررات داخلی خود شان عمل نکنند بلکه باید برای استان دلسوزانه عمل کنند.
وی پیگیری را علاج کار دانست و تصریح کرد: از دستگاههای اجرایی درخواست داریم طرحهای مصوب را به طور جدی و مستمر از بانکهای عامل تا حصول نتیجه پیگیر باشند.
وی خطاب به مدیریت امور شعب بانک کشاورزی، تاکید کرد: ظرف سه روز کاری مشکل موجود مبنی بر عدم امکان پرداخت تسهیلات به طرحهای مصوب و در دست بررسی شعبه های بانک کشاورزی استان را به طور جدی از تهران پیگیری کرده و در اسرع وقت تسهیلات طرحهای مذکور را پرداخت و نتیجه را به دفتر امور روستایی و شورای استانداری و دبیرخانه کارگروه اشتغال استان اعلام فرمایید.
طاهری، معاون کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز با ارائه گزارش عملکرد بانکهای عامل و تشریح طرحهای در دست بررسی از بانکهای عامل خواستند با توجه به محدودیت زمانی، تسهیلات طرحهای مذکور را در اسرع وقت پرداخت و صد درصد اعتبارات ابلاغی را جذب نمایند.
وی افزود: دستگاههای اجرایی به صورت روزانه و مستمر طرحهای معرفی شده به بانک عامل را رصد و تا پایان تیرماه تمامی طرحهای تسهیلات خود را از بانکها دریافت نمایند.
انتهای پیام