به گزارش ایسنا، مشارکتهای مردمی و داوطلبانه در سوانح و شرایط اضطراری از گذشته تاکنون به عنوان یکی از مسائل مهم با دو جنبه فرصت و تهدید وجود داشته و خواهد داشت. با توجه به تجربه استقرار و بهره برداری از ساختارها و سامانههای ملی مدیریت سوانح و بر اساس مستندات بینالمللی، ارکان مختلفی مانند سامانه فرماندهی سانحه و مراکز عملیات اضطراری در طی سالهای قبل در ساختارهای سازمانی مختلف داخل کشور استقرار و پیادهسازی شدهاند.
بر اساس بند ب ماده ۱٤ قانون مدیریت بحران کشور و به منظور مدیریت بهینه مشارکتهای بشردوستانه، طرح ایجاد و استقرار سامانههای یکپارچه مشارکتهای بشردوستانه موسوم به «سیما» در سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران برنامهریزی شده است.
ماموریت سامانه «سیما»؛ بهینهسازی و مدیریت زنجیره مشارکتهای بشردوستانه در زمان حوادث و سوانح است که در شرایط عادی نیز با توجه به برنامهریزی دانش محور معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، دستورالعملهایی را پیگیری میکند.
بر اساس اعلام معاونت علمی ریاستجمهوری، شرکتهای دانشبنیان و فناورانی که با ایدهها، محصولات و خدمات خود میتوانند کمکرسان مجریان این طرح باشند، تا ۲۰ تیرماه فرصت دارند به این آدرس مراجعه کنند.
انتهای پیام