مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان:

تکمیل پروژه‌های حوزه گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد نیازمند تسهیلات بانکی است

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام سرمایه گذاری در حوزه‌های گردشگری و صنایع‌ دستی نیازمند تسهیلات بانکی است.

سعید طالبی پور روز دوشنبه پنجم تیرماه ۱۴۰۲ ، در نشست با مسئولان صندوق کارآفرینی و امید استان، افزود: با پرداخت تسهیلات بانکی به طرح های گردشگری و صنایع‌ دستی شاهد اشتغال‌زایی خوبی برای جوانان خواهیم بود.

وی اظهار کرد: بیش از ۹۰پرونده در حوزه صنایع‌ دستی برای استفاده از تسهیلات بانکی توسط کارشناسان این اداره‌کل آماده شده است.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: همچنین حدود ۴۰پروژه نیمه تمام گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که برای تکمیل نیازمند حدود به ۶۵۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی است.

به گزارش ایسنا، طالبی‌پور بیان کرد: توسعه گردشگری و صنایع‌ دستی نقش بسزایی در رونق اقتصادی مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد دارد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۵ تیر ۱۴۰۲ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1402040502799
  • خبرنگار :