دکتر ابراهیم تقوایی در نشست خبری که چهارم خرداد ماه در اداره کل دامپزشکی برگزار شد، اظهار کرد: این اکیپ ها شامل ۲۸ اکیپ ثابت و ۳۹ اکیپ سیار است.
به گفته وی در این اکیپ ها، دامپزشک و کارشناسان دامپزشکی برای خدمات دهی به مردم حضور دارند.
دکتر تقوایی با تاکید بر اینکه مردم دام های نذری خود را در کشتارگاه ها کشتار کنند، ادامه داد: از مردم درخواست می شود تا از کشتار دام در معابر عمومی خودداری کنند.
وی بیان کرد: در واقع کشتار دام در معابر، بهداشت عمومی را به مخاطره می اندازد و موجب شیوع بیماری های مشترک میان دام و انسان و همچنین بیماری های عفونی می شود.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: عدم جمع آوری امحا و احشای دام از سطل های زباله جانمایی شده در کوچه و خیابان ها سبب جمع شدن حیواناتی همچون سگ و گربه می شود.
وی تاکید کرد: تا زمانیکه خون داخل بدن حیوان است مایه حیات می باشد اما از زمانیکه خارج می شود ممکن است بلای جان شود.
دکتر تقوایی گفت: از شهرداری تقاضا می شود در روز عید قربان نسبت به تخلیه سطل های زباله اقدام کند و در صورت امکان آن ها را شست و شو دهد.
وی تصریح کرد: از علمای اهل شیعه و سنی نیز درخواست می شود نسبت به راهنمایی و هدایت مردم جهت کشتار دام در کشتارگاه ها اقدام کنند.
به گفته این مقام مسئول، نیروهای دامپزشکی در میادین عرضه دام نیز حضور خواهند داشت و نسبت به معاینه دام و تایید سلامتی آن ها اقدام خواهند کرد.
انتهای پیام