به گزارش ایسنا، دکتر مسلمی نائینی، رییس شورای نظارت و گسترش تشکیلات فرهنگی در این جلسه که در سالن شهید صبوری معاونت فرهنگی برگزار شد، اظهار کرد: اخیرا کارگروهی در جهاددانشگاهی در خصوص فلسفه علم و فناوری مشغول فعالیت هستند و میبایست مرکزی نیز در حوزه پژوهشی ایجاد شود تا روی این موضوع فعالیت کند.
رییس جهاددانشگاهی با اشاره به این که امروزه شاهد ارتباط مناسبی بین استاد و دانشجو نیستم، افزود: متأسفانه در سالهای اخیر به طور ملموس شاهد اثربخشی فعالیت اکثر مراکز «نوع ب» تاسیس شده در واحدهای جهاددانشگاهی نبودیم و یکی از مهمترین وظایف شورای نظارت و گسترش رصد این مراکز است.
در این جلسه دکتر کلانتر مهرجردی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی و نایب رییس شورا به بیان مأموریتهای معاونت فرهنگی در دوره جدید تحول کیفی و کمی فعالیتهای این نهاد پرداخت.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی مراکز «نوع ب» را به عنوان ابزار بازآرایی و بازارسازی فرهنگی در اجرای طرحهای گزین فرهنگی دانست و افزود: مراکز «نوع ب» سهم مناسبی در تحقق برنامههای جاری حوزه فرهنگی دارند.
وی با بیان این نکته که در این شورا آخرین راه حل لغو مجوز است؛ عمده هدف این شورا را فعالسازی و ایجاد ظرفیت برای این مراکز بیان کرد و افزود: نگاه راهبردی و تدوین نقشه راه مراکز یکی دیگر از اهداف مهم معاونت است که میبایست با برنامههای امسال منطبق باشد.
در ادامه علیرضا سامانی، مدیرکل برنامهریزی و توسعه فرهنگی و دبیر این شورا ضمن ارائه گزارشی مختصر از تاریخچه شورای نظارت و گسترش، به مرور اجمالی بر فرمهای تدوین شده و موجود در این شورا پرداخت.
در پایان مقرر شد تمامی مراکز «نوع ب» موجود کاربرگ فعالیتهای خود را تکمیل و ارسال کرده تا درخصوص ارتقاء، ابقاء یا انحلال آنها تصمیم مقتضی اتخاذ شود.
همچنین تصمیمگیری در خصوص مرکز تولیدات صوت و تصویر جهاددانشگاهی (رسانه بوم) به جلسه آینده شورا با حضور مدیر آن مرکز موکول شد.
به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر مسلمی نائینی، دکتر علیرضا کلانترمهرجردی، علیرضا سامانی، دکتر سیدرضی آقاسیدی، محمدحسین حسنی، دکتر حامد اکبرزاده، دکتر زهرا نقی زاده، دکتر علیرضا علوی، دکتر منوچهر جهانیان و دکتر محمود طاووسی از اعضای شورای نظارت و گسترش تشکیلات فرهنگی هستند که با پیشنهاد معاون فرهنگی و تائید شورای علمی جهاددانشگاهی به مدت دو سال منصوب شدند و احکام خود را دریافت کردند.
انتهای پیام