خیاطیان در افتتاحیه بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ مطرح کرد

بین‌المللی‌سازی شرکت‌ها و صادرات در دستور کار صندوق نوآوری

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه ۲۲ درصد از ۸۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان موجود در کشور، در حوزه فناوری اطلاعات و نرم‌افزار فعال هستند، اظهار کرد: پارک‌های تخصصی، دو صندوق پژوهش و فناوری تخصصی و ۹ صندوق جسورانه بورسی با ۱۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه از دیگر ظرفیت‌های حمایتی هستند که در کنار صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش‌بنیان خدمات ارائه می‌دهند.

به گزارش ایسنا، محمدصادق خیاطیان امروز در آیین افتتاحیه بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ، برگزاری این نمایشگاه را نمادی از بلوغ اکوسیستم نوآوری کشور دانست و افزود: اگر بخواهیم اجزای این اکوسیستم بالغ را نام ببریم، شرکت‌های دانش‌بنیان در راس آن دیده می‌شود.

وی با بیان اینکه ۲۲ درصد از ۸۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان موجود در کشور، در حوزه فناوری اطلاعات و نرم‌افزار فعال هستند، اظهار کرد: پارک‌های تخصصی، دو صندوق پژوهش و فناوری تخصصی و ۹ صندوق جسورانه بورسی با ۱۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه از دیگر ظرفیت‌های حمایتی هستند که در کنار صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش‌بنیان خدمات ارائه می‌دهند.

خیاطیان، ادامه داد: در حال حاضر شرکت‌های دانش‌بنیان نیاز به جهش در بعد توسعه بازار دارند و توسعه بازارهای صادراتی حوزه ICT موجب جهش شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد شد؛ از این رو در صندوق نوآوری و شکوفایی برنامه‌هایی برای بین‌المللی‌سازی شرکت‌ها و توسعه صادرات آنها داریم.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه توسعه صادرات شرکت‌ها از جمله اولویت‌های این صندوق به شمار می‌رود، یادآور شد: همچنین حوزه محتوا از دیگر حوزه‌های اولویت دار ما به شمار می‌رود.

وی خاطر نشان کرد: حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات حوزه‌ای است که در آن نفوذ فناوری بسیار بالا است و بررسی‌های جهانی در حوزه برندسازی نشان می‌دهد که ۲۰ شرکت بزرگ امریکا بیشترین میزان اعتبارات را در بخش تحقیق و توسعه صرف کردند، به گونه‌ای که ۵ شرکت در حوزه خدماتICT و ۶ شرکت در حوزه تولید تحهیزات ICT با سرمایه گذاری ۲۰۹ میلیارد دلاری بالاترین سرمایه گذاری در بخش تحقیق و توسعه داشته‌اند و مابقی در سایر حوزه‌ها مانند سلامت قرار دارند.

به گفته وی از میزان ۲۰۹ میلیارد سرمایه‌گذاری در بخش تحقیق و توسعه مربوط نیمی از آن یعنی ۱۰۴ میلیارد دلار مربوط به ۵ شرکت اول فعال در حوزه ICT است.

خیاطیان ادامه داد: ما در صندوق نوآوری به عنوان نهاد مالی حمایت از شرکت‌های دانش بنیان را در دستور کار خود قرار دادیم و عزم خود را جزم کردیم تا تنوع بخشی به خدمات و تسهیلات اعطایی ایجاد کنیم.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به ۷۷ نوع خدمت و تسهیلات به شرکت‌ها خاطر نشان کرد: امروز نوید این را می‌دهیم که شبکه بزرگی از همکاری‌ها برای تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان ایجاد شده است و دانش‌بنیان‌ها نیز جزو مناسب‌ترین مشتریان بانک‌ها هستند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۴ تیر ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402040401819
  • خبرنگار : 30057