حجتالاسلام مختار کرمی شامگاه دیروز (۳ تیرماه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در سطح استان زنجان نزدیک به ۱۵۰۰ مسجد، تکیه، حسینیه، مهدیه و مکان مذهبی مشابه و ۱۳۲ امامزاده وجود دارد که حدود ۵۰ درصد آنها در ایام مختلف سال فعال هستند و باید مصرف برق آنها به ویژه در بحث روشنایی، سرمایشی و گرمایشی مدیریت شود تا هم از اسراف جلوگیری شده و هم منابع ملی بیهوده هدر نرود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: به هیچ وجه لزومی ندارد برای مراسم روزانه و عادی که جمعیت هم به اندازه تمام گنجایش آن محل نیامده، کل چراغها و نورافکنها و سایر منابع نوری و همه تجهیزات سرمایشی و تامین آب گرم را روشن کنیم بلکه میزان روشنایی یا سرمایش را باید متناسب با اندازه مکان و میزان جمعیت موجود تنظیم کنیم.
وی تصریح کرد: نفت، گاز، آب و برق منابع ملی و امانت خداوند در دستان ما هستند که باید برای آیندگان نیز باقی بماند و حتما مصرف ما در حد استاندارد و الگوی مصرف تعیین شده هر بخش باشد. تعرفههای پایین این منابع که دوباره از بودجه عمومی کشور جبران میشود نباید دلیلی بر اسراف منابع باشد.
این مسئول با تاکید بر اینکه اقشار مذهبی و بهویژه ادارهکنندگان اماکن متبرکه، باید دوطلب و پیشقدم دوری از اسراف و مصرف بیش از حد باشند که تا حد زیادی اینگونه است و اخیرا نیز از حسینیه اعظم زنجان به دلیل مصرف بهینه گاز تجلیل شد، خاطرنشان کرد: اما باید مصرف به اندازه و جلوگیری از هدر رفت منابع، برنامه همیشگی ما حتی در ایام عادی و فراوانی باشد.
انتهای پیام