دکتر خیراله رهسپار فرد در گفتوگو با ایسنا، رویداد تانا (توسعه و ارتقای زیست بوم نوآوری استانها) را رویدادی در حوزه توسعه اکوسیستم نوآوری در استانها دانست و گفت: رویداد تانای قم فرصتی برای رفع نیازهای اساسی نهادها، دستگاهها و بنگاههای اقتصادی استان با استفاده از ظرفیتهای زیست بوم نوآوری و فناوری است.
وی اظهار کرد: رویدادهای تانا در اصل ابتکار معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم است که طی آن پارکهای علم و فناوری در مرحله اول تلاش میکنند نیازهای فناورانه نهادها و دستگاههای اجرایی استان خود در یک حوزه موضوعی خاص را شناسایی و سپس با بهرهگیری از ظرفیت زیست بوم فناوری و نوآوری تا حد امکان آنها را رفع کنند.
رهسپار افزود: از اینرو، رویداد تانای استان قم با تصویب ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان استان با محوریت علوم انسانی و اسلامی، فناوریهای نرم و صنایع خلاق برنامهریزی شد.
رئیس پارک علم و فناوری قم، گردشگری و صنایع دستی، نیازهای مدیریتی (آسیبشناسی، مسالهیابی، آیندهپژوهی، سیاستگذاری، طراحی الگو و بهرهوری)، محصولات مکتوب و دیجیتال، صنایع دیداری و شنیداری، صنایع خلاق دستی، فرهنگسازی و ترویج (انگیزهسازی، گفتمانسازی، شبکهسازی) را از محورهای این رویداد نام برد.
وی ادامه داد: نیازهای زیرساختی (هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، بلاکچین، تجارت الکترونیک) و چالشهای اجتماعی مانند آسیبهای روانشناسی و مسائل مختلف خانوادگی از دیگر محورهای این رویداد بوده است که صاحبان ایده یا دستگاههای مختلف اجرایی میتوانستند در خصوص آنها طرح مساله و یا اعلام ظرفیت کنند.
رییس پارک علم و فناوری استان قم خاطر نشان کرد: در این رویداد ۲۰۰ نیاز از سوی ۴۰ دستگاه و نهاد اجرایی از یک سو و از سوی دیگر ۷۰ ایده فناورانه برای حل این مسائل از سوی صاحبان ایده و فناوران در سامانه رویداد به ثبت رسید.
به گفته وی در پایان این رویداد، ، نهایت ۳۱ تفاهمنامه اجرایی به امضای فناوران و متقاضیان فناوری رسید.
انتهای پیام