ایستگاه آتش‌نشانی بازار سنتی قزوین راه‌اندازی می‌شود

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر قزوین از راه‌اندازی ایستگاه آتش‌نشانی در بازار قزوین خبر داد و گفت: احداث این ایستگاه در محدوده بازار قزوین در سال جاری اجرایی خواهد شد.

قاسم اللهیاری ضمن اشاره به لزوم توجه شورای شهر قزوین به مناطق منفصل شهری، اظهار کرد: احداث سوله ورزشی مطابق با نیازهای ناحیه «ناصر آباد» و با در نظر گرفتن زمین چند منظوره ورزشی و سایر فضاهای خدماتی جهت رفاه و بهبود اوقات فراغت ساکنان این منطقه در دستور کار قرار گرفته است.

بنا بر اعلام روابط عمومی شورای شهر قزوین، رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر قزوین بیان کرد: بهبود سرانه‌های ورزشی و فرهنگی در مناطق منفصل شهری و نقاط کم‌برخوردار یکی از اهداف مهم و مورد توجه در برنامه‌ریزی‌های اعضای شورای اسلامی شهر قزوین است.
 
وی در ادامه سخنانش از احداث ایستگاه آتش نشانی در محدوده بازار قزوین خبر داد و گفت: احداث ایستگاه‌های آتش‌نشانی برای تسریع در انجام به موقع عملیات امدادی در زمان بروز حوادث بسیار تأثیرگذار است و بر این اساس ایجاد ایستگاه آتش‌نشانی در محدوده بازار سنتی قزوین به عنوان یک ضرورت و دغدغه برای اعضای شورا مطرح بود که خوشبختانه ردیف بودجه آن در اعتبارات امسال شهرداری قزوین اختصاص یافت.
 
اللهیاری در پایان خاطرنشان کرد: احداث و راه‌اندازی ایستگاه آتش‌نشانی در محدوده بازار قزوین در سال جاری اجرایی خواهد شد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۳ تیر ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1402040301032
  • خبرنگار :