شهرام کرمی با اشاره به تلاش دستگاه قضایی برای ایجاد امنیت، اظهار کرد: در این راستا به همراهی و همکاری مردم نیاز داریم تا به نتیجه مطلوب برسیم.
وی ادامه داد: اگر مردم سطح آگاهی حقوقی خود را بالا ببرند و بدانند که در معاملات و قراردادها چه حقوق و تکالیفی دارند، از ورود بخشی از پرونده ها به دستگاه قضایی جلوگیری میشود.
دادستان کرمانشاه اضافه کرد: کاهش حجم پرونده های ورودی به دستگاه قضایی باعث می شود تا بتوانیم به پرونده های مهم رسیدگی بهتری داشته باشیم.
وی یکی دیگر از راه های کمک مردم به دستگاه قضایی را توجه به فرهنگ صلح و سازش عنوان کرد و افزود: در حال حاضر بخشی مهمی از پرونده های ورودی به دستگاه قضایی ناشی از اختلافات جزیی و خانوادگی است که می توان با صلح و سازش بین طرفین مانع از ایجاد چنین پرونده هایی شد.
کرمی اضافه کرد: در این گونه پرونده ها، هرچند در نهایت رای دادگاه صادر شده و یکی از طرفین محکوم می شود، اما ختم این پرونده تنها در دستگاه قضایی است و دشمنی ایجاد شده در قلب طرفین، مختومه نمی شود و جایی دوباره سرباز می کند.
وی در ادامه با تاکید براینکه دستگاه قضایی با مخلان نظم و امنیت همانند سارقین و زورگیران که با روح و روان مردم بازی می کنند هیچ مسامحه ای ندارد، گفت: امنیت مردم به راحتی بدست نیامده که عده ای بخواهند آن را به راحتی از بین ببرند.
دادستان کرمانشاه در پایان بااشاره به جایگاه کرمانشاه از نظر وقوع جرایم در کشور، اظهار کرد: کرمانشاه از نظر جمعیت نهمین استان کشور است و از نظر جرائم هم باید در همین جایگاه قرار گیرد، اما در حال حاضر بجز در یکی از جرائم در مابقی آنها وضعیت مطلوبی نسبت به آمار جمعیتی خود داریم.
انتهای پیام