عباس آزادی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: روزانه ۲۰۰ نفر برای دریافت نوبت، انجام «ام آر آی» و دریافت جواب به بیمارستان شهید بهشتی کاشان مراجعه میکنند، به طوری که در سه ماه اول سال جاری بیش از شش هزار «ام آر آی» با نظر پزشک متخصص انجام شده است.
وی افزود: بنا بر آمار ثبت شده، روزانه ۶۰ «ام آر آی» در مرکز آموزشی درمانی نقوی انجام میشود، در حالی که طبق استاندارد، روزانه ۲۰ عدد تصویربرداری «ام آر آی» قابل انجام است.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تصریح کرد: دستگاه «ام آر آی» بیمارستان نقوی مستهلک و از رده خارج شده است و برای تهیه یک دستگاه جدید و پیشرفته با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال رایزنی هستیم که پس از دریافت، عملیات لازم برای نصب و راهاندازی در این مرکز آغاز خواهد شد.
وی گفت: تصویربرداری تمام ستون فقرات، مغز، گوش، چشم، شکم و تمام موارد و اندامها به جز مچ دست و آرنج با تزریق و بدون تزریق در واحد تصویربرداری ام آر آی این مراکز انجام میشود.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: منطقه کاشان دارای فقط دو دستگاه تصویربرداری در بخش دولتی است و دستگاه «ام آر آی» یکی از مراکز خصوصی کاشان نیز به علت تخصیص نیافتن ارز، جهت ورود گاز هلیوم دستگاه «ام آر آی» به کشور غیرفعال شده است.
آزادی تصریح کرد: مشکل کمبود گاز هلیوم مربوط به کل کشور است و مختص منطقه کاشان نیست و پیگیریها در خصوص تخصیص ارز و ورود گاز هلیوم مورد نیاز دستگاه ام آر آی در کل کشور در حال انجام است.
به گزارش ایسنا، استاندارد جهانی، برای یک میلیون جمعیت یک دستگاه «ام آر آی» تعریف میکند، اما سبک زندگی و افزایش بیماریهای اسکلتی و عضلانی، افزایش بیماریهای صعبالعلاج و پذیرش بیمار از مناطق شمال استان اصفهان و استان مرکزی از عوامل افزایش درخواست «ام آر آی» در کاشان است.
انتهای پیام