کاهش خطر ابتلا به تب کریمه کنگو با استفاده از گوشت های ذبح شده در مراکز مجاز

رئیس مرکز بهداشت خاش و تفتان گفت: یکی از راه های کاهش خطر ابتلا به تب کریمه کنگو استفاده از گوشت های ذبح شده در مراکز مجاز است.

آذریان امروز شنبه ۳ تیرماه در کمیته بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو شهرستان افزود: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری حاد تب دار است و جزو بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان به شمار می رود.

وی بیان کرد: با رعایت کردن نکات بهداشتی هنگام ذبح دام در مراسم عیدقربان و تهیه گوشت از مراکز مجاز می توان خطر ابتلا به این بیماری را کاهش داد.

رئیس مرکز بهداشت خاش و تفتان گفت: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: علائم این بیماری معمولاً شامل تب بالا، سردرد، ضعف، تهوع، درد شکم و اسهال است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۳ تیر ۱۴۰۲ / ۰۸:۵۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402040300858
  • خبرنگار :