اکبر شوقی، در گفتوگو با خبرنگاران، افزود: این مصوبه پس از تایید توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با امضای وزیر ابلاغ شده و قابل اجرا میباشد.
وی اظهار کرد: سهمیه استان آذربایجانشرقی در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی که در سال ۱۴۰۱ توسط جهاددانشگاهی استان برگزار شد تعداد سه هزار نفر بوده که علاوه بر تکمیل ظرفیت، بیش از تعهد نیز برای ثبت نام متقاضی وجود داشت.
وی، با بیان اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، یکی از برنامههای وزارت کار بوده و در قالب اشتغال فراگیر تصویب شده است، گفت: زنان خانهدار، دانشآموختگان دانشگاهها، جوانان و سایر فعالان از جمله گروههای هدف این طرح است.
سرپرست معاونت پشتیبانی سازمان جهاددانشگاهی استان، اظهارکرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی همزمان با سراسر کشور در آذربایجانشرقی هم با مشارکت سازمان جهاد دانشگاهی استان به عنوان نهادی علمی، پژوهشی و تسهیلگر انجام میشود.
وی، ظرفیت سنجی، مشخص کردن مزیتهای نسبی و رقابتی بازار، آموزش و در نهایت اتصال به بازار را از مراحل مختلف این طرح، برشمرد و گفت: این طرح در سایر کشورها نیز با ارایه آموزشهای تخصصی و کاربردی و اجرای طرحهای آموزش محور و توانمندساز به عنوان یکی از راههای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار، اجرا میشود.
شوقی یادآورشد: جهاددانشگاهی در حوزه آموزشهای کوتاه مدت در رشتههای متنوع عمومی و تخصصی مانند کشاورزی، کامپیوتر، پزشکی، زبانهای خارجی، آی تی و غیره، دورههای آموزشی برگزار میکند که گواهی آنها معتبر بوده و قابلیت ترجمه و ارائه در کشورهای مختلف را دارد.
انتهای پیام