حیدر آسیابی ظهر امروز پنجشنبه یکم تیرماه ۱۴۰۲ در نشست بررسی پیشنویس لایحه تعزیرات و هجدهمین دوره تحلیف کارآموزان وکالت استان گلستان که در سالن امام خمینی (ره) اجلاس جامعهالمصطفی العالمیه گرگان برگزار شد، اظهار کرد: قسمنامه وکالت و قضاوت مشترکات بسیاری دارند که قسم به شرافت و تلاش برای احقاق حق و عدالت دو رکن اصلی است که باید مدنظر همه کارآموزان قرار گیرد.
وی با بیان اینکه جرقه بررسی پیشنویس لایحه تعزیرات از زمان آیتالله شاهرودی زده شد، ادامه داد: بیش از دو دهه تلاش شد تا بازنگری در این زمینه صورت گیرد که بالاخره پس از سالها محقق گردید.
رئیس کل دادگستری گلستان «نقد» را بیان کننده نقاط قوت و ضعف دانست و افزود: پراکندگی قوانین جزایی به خصوص در بحث تعزیرات برای دادگستری جهت صدور رأی در برخی احکام معضل بود و دستگاه قضا در اجرای برخی مجازاتها عاجز میشد که با تغییر در برخی مجازاتها از جمله «شلاق» شاهد تأثیرگذاری خوب احکام هستیم.
وی ضابطهمندی اعمال نهادهای ارفاقی را از دیگر محاسن لایحه عنوان کرد و با بیان اینکه نوآوریهای جدید در حوزه جرمانگاری داریم، خاطرنشان کرد: مجموعه دادگستری استان گلستان از شخصیتهای علمی برخوردار بوده و این بسیار مهم است که از این افراد بیشتر بهرهمند شویم.
لزوم رعایت اصول حرفهای وکالت
رئیس کانون وکلای گلستان در این نشست با بیان اینکه کارآموزان پس از سپری کردن یک دوره ۱۸ ماهه موفق شدند به این درجه نائل آیند، تصریح کرد: وکالت به معنای خاص «شغل تجاری» نیست و در این شغل اخلاق حرف اول را میزند و ماحصل آن است که عدالت محقق میشود.
حمیدرضا مومن بر لزوم رعایت اصول حرفهای شغلی توسط وکلا تأکید کرد و گفت: استقلال در امر دفاع، صداقت، امانتداری و حفظ شان وکالت از ویژگیهای وکلا است.
وی با اشاره به اینکه وقتی صحبت از شأن به میان میآید همه ردهها و افراد را شامل میشود، تصریح کرد: باید همه وکلا ضمن مطالعه متن قسمنامه به آنچه میخوانند پایبند باشند.
گفتنی است، همزمان با برگزاری نشست بررسی پیشنویس لایحه تعزیرات، آیین تحلیف ۵۰ نفر از بانوان و آقایان کارآموز وکالت دادگستری استان گلستان برگزار شد.
انتهای پیام