کاظم قربان پور در گفت و گو با ایسنا از کاهش خاموشی چاههای کشاورزی شهرستان خبر داد و افزود: چند سالی است که با فرا رسیدن فصل تابستان، افزایش دمای هوا و در پی آن افزایش مصرف برق خاموشی چاهها در بخش کشاورزی را در پی داشته است.
وی خاطرنشان کرد: متولیان امر و تصمیمگیران چاره کار را در خاموشی چاههای کشاورزی دانستهاند اما متأسفانه تنها کسی که در این تصمیمات رضایت یا نارضایتی آنها اهمیتی ندارد، کشاورز است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی کاشمر ادامه داد: با توجه به اهمیت حوزه کشاورزی و اثرگذاری آن بر تأمین امنیت غذایی منطقه، مجموعه بخش کشاورزی کاشمر خواستار خارج کردن برق الکترو پمپهای چاههای کشاورزی از جدول برنامه قطع برق شدند.
وی با اشاره به تأثیرگذاری مهم برق در بخش کشاورزی بیان کرد: با پیگیریهای کشاورزان و بهرهبرداران منطقه، مجموعه جهاد کشاورزی و همت و تلاش مسئولان شهرستان قطعی برق چاههای کشاورزی کاشمر به یک روز در هفته کاهش پیدا کرده است.
قربان پور اظهار کرد: طرح خاموشی چاههای آب کشاورزی باید به گونهای اجرا شود که به معیشت مردم صدمه وارد نشود و آسیبهای اجتماعی آن به کمترین حد ممکن برسد.
وی تصریح کرد: کشاورزی نقش بسیار مهم و ضروری در اقتصاد و به ویژه تولید مواد غذایی دارد و اگر آسیبی به این بخش وارد شود، پیامدهای جبرانناپذیری برای دیگر بخشهای جامعه به دنبال خواهد داشت که در این صورت نه تنها کشاورز بلکه امنیت غذایی کل کشور با مشکل مواجه میشود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی کاشمر با اشاره به از دست رفتن حاصل دسترنج کشاورزان به دلیل خاموشی چاههای کشاورزی خاطرنشان کرد: با قطعی برق و خاموشی چاههای کشاورزی حاصل تلاش و دسترنج چندین ماهه بلکه چندین ساله کشاورزان از دست میرود و از برداشت محصول و معیشت خود محروم میشود که این حق کشاورز نیست.
وی در پایان گفت: با پیگیریهای مجموعه جهاد کشاورزی و مسئولان شهرستان قطعی برق چاههای کشاورزی کاشمر از سه روز به یک روز در هفته کاهش پیدا کرد.
انتهای پیام