اسحاق شهبازی چهارشنبه ۳۱ خرداد در نشست خبری به مناسبت گرامیداشت هفته قوه قضائیه اظهار کرد: ما تنها ناظر عملکرد دستگاههای اجرایی هستیم که آیا وظایف خود را طبق قانون خود درست انجام میدهند یا نه اما در عملکرد دستگاهها هیچ دخالتی نمیکنیم. در خصوص دکههای سطح شهر بوشهر نیز قانون شهرداری را مکلف به برگزاری مزایده کرده است اما دکههایی در سطح این شهر وجود دارند که سالها یک ریال هم پرداخت نکردهاند.
وی با بیان اینکه درآمد حاصل از اجاره دکهها به قلک شهرداری واریز میشود، اضافه کرد: طبق قانون بخشی از درآمدهای شهرداری صرف حقوق نیروها و بخشی دیگر باید هزینه خدمات شهری شود اما در خصوص پنج دکه مطبوعاتی شهرداری میتوانست با ترک تشریفات رضایت را جلب کند.
مدیرکل بازرسی استان بوشهر با بیان اینکه برخی از دکههای شهر بوشهر بیش از پنج سال است که قرارداد جدید نبستهاند، تصریح کرد: گزارشهایی از بهرهن رفتن دکهای در سطح شهر بوشهر به مبلغ بالای ۷۰۰ میلیون تومان وجود دارد، این دکه بهصورت دست به دست به رهن رفته و پولی وارد شهرداری نشده است. در حالی که میشد این پول صرف حقوق کارگران شهرداری شود که گاهی تا سه ماه حقوق نمیگیرند.
از ظرفیت ترک تشریفات برای دکههای مطبوعاتی استفاده شود
شهبازی با بیان اینکه ۲ سال است درگیر موضوع دکههای سطح شهر بوشهر هستیم، تاکید کرد: ترس از رای نیاوردن در انتخابات نباید باعث شود که شورا و شهرداری بوشهر بازرسی را مسئول واگذاری دکهها بداند.
وی با بیان اینکه افرادی پشت پرده دکههای سطح شهر بوشهر وجود دارند، عنوان کرد: نباید بازی برخی افراد را خورد که منافع آنها در به مزایده نرفتن این دکهها است؛ افرادی که سالها این رانت زیر زبانشان مزه کرده است و حاضر به از دست دادن آن نیستند.
مدیرکل بازرسی استان بوشهر با تاکید بر اینکه اجرای قانون سخت است، افزود: شورا و شهرداری بوشهر باید تمرکز خود را بر اجرای صحیح قانون بگذارد تا دچار سرنوشت شورای شهر قبل نشوند.
پاساژ استوار تخلفات بسیاری دارد
شهبازی در خصوص پرونده پاساژ استوار گفت: این پاساژ تخلفات بسیاری دارد؛ چند طبقه برخلاف پروانه ساختمانی ساخته شده است. متاسفانه در آن زمان شهرداری و سازمان نظام مهندسی به موقع به پرونده ورود نکردند و آن را به کلاف سردرگم تبدیل کردند؛ در حالی که مدیر پروژه پولی برای ساخت ندارد، خریداران خواهان دریافت جریمه نیز هستند!
وی با بیان اینکه برخی از مغازههای این پاساژ بدون پیمانکار راه افتاده است، اظهار کرد: به دادستان و شهرداری در این خصوص نامه زده شده است که اگر روزی حادثهای نظیر متروپل در آن رخ دهد، بسیاری از ارگانها مسئول هستند.
تشکیل ۱۳۹ پرونده پیشگیری از وقوع جرم در دستگاههای اجرایی بوشهر
مدیرکل بازرسی استان بوشهر خاطر نشان کرد: سال گذشته ۱۳۹ پرونده موردی در بازرسی استان تشکیل شد که این پروندهها منتج به تشکیل ۹۷ گزارش اختصاصی شامل ۲۴ گزارش کیفری به مراجع قضایی و ۷۳ گزارش تخلفاتی بود. همچنین ۱۵۰ گزارش اصلاح امور در بازرسی استان بوشهر تشکیل و در ۲۴ پرونده گزارش کیفری ۶۸ نفر کارکنان ادارات به دستگاه قضایی و ۷۳ تخلف اداری ۲۴۲ نفر از مدیران، کارکنان، مسئولان و کارکنان ادارات به هیئت تخلفات دستگاهها معرفی شدند.
وی بیان کرد: پنج پرونده در حوزه قانون منع مداخلات دولت تشکیل شده که رای بدوی ۲ پرونده آن شامل ۶ ماه انفصال و سه سال زندان دریک پرونده و ۲ سال زندان در پرونده دیگر و همچنین کیفرخواست سه پرونده دیگر در مرجع قضایی قرار دارد.
به گفته مدیرکل بازرسی استان بوشهر، پنج پرونده کیفری از هشت نفر از کارکنان در دستگاههای اجرایی تشکیل شده و کیفرخواست احکام ۲ فرد متخلف به شش ماه انفصال از خدمت و سه سال حبس صادر شده است.
۲۸ مناقصه در استان بوشهر تجدید یا لغو شده است
وی اضافه کرد: بازرسی استان بوشهر در هزار مناقصه برگزار شده در دستگاههای اجرایی بازرسی حضور داشته، ۱۶۷ تذکر صادر و ۲۸ مناقصه تجدید یا لغو شده است. ارزش لغو و تجدید برگزاری این مناقصهها در دستگاههای اجرایی چهار هزار میلیارد تومان ارزش بوده است.
مدیرکل بازرسی استان بوشهر با بیان اینکه پرونده یکی از مدیران کل سابق استان در دادگاه در حال بازرسی است، افزود: یکی از مدیران میانی دستگاه خدمترسان به دلیل دریافت پول از ارباب رجوع در رای بدوی به ۱۸ ماه زندان و برگشت وجوع محکوم شده است.
شهبازی با بیان اینکه در سال گذشته ۹۱۷ شکایت مردمی به بازرسی استان بوشهر واصل شده است، گفت: هزار و ۳۸۳ اعلامیه شکایت واصل شده و همچنین از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ شکایت واصل شده به بازرسی استان بوشهر ۹۷ درصد آن تعیین تکلیف شده است.
۱۶۱ هکتار اراضی شهری بوشهر رفع تصرف شد
وی در خصوص پروندههای زمینخواری در استان بوشهر عنوان کرد: سال گذشته ۱۶۱ هکتار اراضی شهری و رفع تصرف و به بیتالمال بازگشت داده شد همچنین از تغییر کاربری ۱۹ هکتار اراضی کشاورزی استان بوشهر جلوگیری شد.
مدیرکل بازرسی استان بوشهر با اشاره به پرونده تصرف اراضی در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر گفت: اسناد ۱۲۴ هکتار از اراضی منطقه ویژه بوشهر که بدون طی شرایط قانونی و بدون پرداخت شده بود، باطل شد و اسناد ۶۰ هکتار به منطقه ویژه اقتصادی بوشهر برگشت داده شد، طی ۲ ماه آینده اسناد ۶۰ هکتار دیگر هم به این منطقه ارجاع میشود.
شهبازی با تاکید بر اینکه پزشکان صدرنشین فرار مالیاتی نیستند، اظهار کرد: گزارشهای بالای این صنف بهدلیل مراجعات زیاد مردم است و بخش عمدهای از پزشکان مبرا از هرگونه اتهام هستند.
تشکیل ۲۲ پرونده رشوه (زیرمیزی) از پزشکان استان بوشهر
وی ادامه داد: سال گذشته ۲۲ پرونده رشوه (زیرمیزی) از پزشکان استان بوشهر تشکیل شد و ۵۰۰ میلیون تومان میزان رشوه دریافتی شناسایی شد.
مدیرکل بازرسی استان بوشهر با اشاره به ضعف بانکهای استان در پرداخت تسهیلات نسبت به منابع گفت: کمتر از ۶۰ درصد از منابع بانکها در استان بوشهر بهصورت تسهیلات پرداخت میشود و این موضوع اگرچه در ۲ سال اخیر بهبود یافته است اما راضی کننده نیست.
انتهای پیام