به گزارش ایسنا، مهران اوچی رییس جهاددانشگاهی اردبیل، ۳۱ خرداد در پنجاه و دومین همایش پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی که با حضور امام جمعه اردبیل، رییس جهاددانشگاهی و معاونان پژوهشی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی در سالن شهید خودسیانی دانشگاه محقق برگزار شد، با اشاره به این که استان اردبیل دارای ظرفیت های مثال زدنی است و موقعیت استراژیک خاصی دارد، گفت: ظرفیت های بخش گردشگری و کشاورزی استان اردبیل باعث وجود تنوع منحصر به فرد پوشش گیاهی خاص و عالی در استان اردبیل است و این استان برای تولید محصولات کشاورزی موقعیت مهمی دارد.
رییس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل اصلاح الگوی کشت در منطقه، تولید علوفه سبز خارج از فصل، تولید بذر هیبریدی را در بخش کشاورزی استان مهم دانست و اضافه کرد: داشتن صدها جاذبه گردشگری در استان اردبیل باعث شده است این استان به یکی از قطب های گردشگری کشور تبدیل شود که می توانیم با استفاده بهینه از آن بهره مند شویم.
اوچی با تأکید بر این که یک برنامه ریزی و هدف گذاری مناسب می تواند نتایج لازم را رقم بزند، اظهار کرد: وجود دانشکده های تخصصی در استان، دروازه قفقاز بودن، داشتن منطقه ویژه اقتصادی و وجود نخبگان جوان ظرفیت لازم برای استان اردبیل محسوب می شود که در صورت مصوب شدن منطقه آزاد تجاری شاهد شکوفایی هر چه بیشتر نیز خواهیم بود.
وی تصریح کرد: در سال ۱۳۸۰ واحد جهاددانشگاهی استان اردبیل آغاز به کار کرد و با تلاش شبانه روزی و جهادی همکاران و با نگاه فرهنگی توانستیم در مرکز افکارسنجی ایسپا، مرکز امام و انقلاب، برگزاری مناظرات دانشجویی و دفاع اقدامات ارزنده ای را انجام دهیم.
رییس جهاددانشگاهی استان ادامه داد: در حوزه آموزش تأکید بر آموزش های مهارتی در این واحد است و با کمیته امداد امام و معاونت بانوان استانداری و سایر ادارات دولتی همکاریهای خوبی داشتهایم.
وی گفت: در حوزه زیرساختی با تکمیل ساختمان ستادی، مهمانسرای سرعین، خرید سوله جهت ایجاد واحد تحقیق و توسعه و خرید اراضی کشاورزی برای اهداف تحقیقاتی و همچنین خرید زمین به مساحت ۱۲۷۰ متر مربع برای احداث مجتمع درمانی 23 تختخوابی برای ارتقا خدمات در حوزه سلامت باروری و مرکز جامع پیشگیری و درمان سرطان توانستیم برای آغاز عملیات خاکبرداری و ۰۰۰ در این پروژه درمانی از طریق مجمع خیرین سلامت و استاندار محترم استان اردبیل مبلغ ۱۳ میلیارد تومان اعتبار جذب نمائیم.
وی تکمیل مجتمع درمانی جهاددانشگاهی را از اولویت های اصلی واحد بیان کرد و گفت: در سال مهار تورم و رشد تولید جهاددانشگاهی به عنوان یک واحد علمی در زیست بوم علمی استان می تواند در افزایش و رشد تولید در کنار کارگاه های تولیدی قرار گیرد و مؤثر باشد.
انتهای پیام