سردار مظاهر مجیدی چهارشنبه ۳۱ خرداد در اجلاسیه روز بسیج اساتید در همدان، افزود: شهدای بی نظیری در همدان وجود دارد که به خوبی معرفی نشدهاند، شهدایی که زندگی آنها حرف بسیاری برای گفتن دارد.
وی اضافه کرد: اگر بخواهیم الگوی بسیار موفقی در انقلاب اسلامی معرفی کنیم، زوایای زندگی شهید چمران است، تمام قسمت های زندگی این شهید جای صحبت دارد، نگاه ما به چمران شاید بیشتر به عنوان یک شخصیت علمی است که البته نخبه نظامی نیز بوده است.
مجیدی خاطرنشان کرد: در روزهای نخست جنگ باید عملیاتهای نامنظمی برای سنجش توان نظامی دشمن انجام میدادیم که شهید چمران خالق جنگهای نامنظم است، در لبنان جنگ در دو طرف نامنظم بود اما در جنگ ایران، دشمن مسلح و منظم بود، اگر وجود شهید چمران نبود عملیاتهای فتح المبین، بیت المقدس و ثامن الائمه را نمیتوانستیم انجام دهیم.
وی ادامه داد: شهید چمران دشمن را کاملاً رصد کرد و اندوخته نظامی داشت که توانستیم عملیاتهایی داشته باشیم، در پاوه دشمنهای مختلفی بودند و چمران آنجا هنرنمایی کرد که کار ممتازی تلقی میشود، از بچههای همدان و نهاوند در کنار چمران جنگیدند و به شهادت رسیدند.
فرمانده سپاه همدان در پایان بیان کرد: مقام معظم رهبری ابعاد جدیدی از جهاد را معنی کردند، جهاد تبیین و امیدآفرینی در سخنان ایشان مورد توجه بوده که جهاد تبیین رسالت بزرگی بر دوش اساتید است.
رئیس دانشگاه بوعلیسینا نیز بر شناخت بیشتر ابعاد وجودی اسطورههایی مانند شهید چمران تأکید کرد و گفت: بسیج اساتید سفری به دهلاویه داشته باشند و از نزدیک با رشادتهای شهید چمران، این قهرمان ملی آشنا شوند.
دکتر حسین رضوان با بیان اینکه روز شهادت شهید چمران به حق روز بسیج اساتید نامگذاری شده است و نشان میدهد از اساتید بسیجی چه سطح و ترازی در زمینه دانش، تقوا و عمل انتظار میرود، تصریح کرد: در شرایط فعلی نیاز به معرفی بیشتر اسطورهها و قهرمانهای ملی داریم و شهید چمران از جمله نمادهایی است که جای پرداختن بیشتر دارد.
رئیس دانشگاه بوعلیسینا در پایان توصیه کرد: کتابچه «ماجراهای من و مصطفی»، خاطرات همسر شهید چمران در اختیار اساتید قرار گیرد و سفری نیز به دهلاویه داشته باشند و با زوایای مختلف زندگی این شهید بیشتر آشنا شوند.
رئیس بسیج اساتید استان همدان نیز گفت: دکتر چمران اسوه علم، معرفت، اخلاق و تقوی بود، شهید چمران و افراد معدوی مانند دکتر شریعتی، بهشتی و مفتح این باور را تغییر دادند که عقل، علم، معاش و معاد جدا از هم نیستند.
دکتر حسن رحیمیروشن با بیان اینکه دکتر چمران بازوی اجرایی امام موسی صدر در لبنان بود، سیدحسن نصرالله در سن ۱۸ سالگی از دکتر چمران حکم گرفت، اظهار کرد: زیربنای انقلاب اسلامی هم همین بود، انقلاب اسلامی این را که «دنیا مزرعه آخرت است» به درستی تعریف کرد، چمران می توانست زندگی مادی خوبی داشته باشد اما مثل یک سرباز وارد ایران شد و ستاد جنگهای نامنظم چمران در مقابل ارتش عراق ایستاد.
انتهای پیام