مهدی خضری به ایسنا خبر داد: از ابتدای سال گذشته با بارگذاری اطلاعات ثبتشده در کروکی حدود ۴۰۰ هزار و ۵۰۰ فقره تصادف ارائهشده توسط پلیس راه از سراسر کشور در سامانههای مربوطه و تحلیلهای علمی و کارشناسی نرمافزاری بر اساس فراوانی تصادفات در موقعیتهای جغرافیایی مختلف، نقاط جدیدی شناسایی شد که در نهایت و در اسفند ماه گذشته نتایج آن به استانها ابلاغ شد.
وی افزود: در اولین جلسه کمیسیون ایمنی راهها در سال جاری اعلام شد که ۱۰۸ نقطه از بین۸۸۷ نقطه حادثهخیز احصاشده در کشور در طول راههای استان تهران قراردارد. پس از ابلاغ اینکه حدود ۱۲ درصد از نقاط حادثهخیز کشور در این استان قراردارد، بهسرعت کارگروه ویژه رفع نقاط حادثهساز در این اداره کل تشکیل و با برگزاری جلسات منظم با مشارکت فعال و جهادی استانداری تهران، سازمان مدیریت و برنامهریزی استان و فرماندهان انتظامی تهران بزرگ، غرب و شرق استان، برنامهریزی عملی و اجرایی کلیه نقاط با روشهای تحلیل جغرافیایی و عملکردی، بازدید میدانی شروع و همزمان در خصوص رفع آنها عملیات اجرایی نیز آغاز شد.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان تهران با بیان اینکه از این تعداد ۱۳ نقطه در حوزه فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، ۲۸ نقطه در حوزه فرماندهی انتظامی شرق استان و ۶۷ نقطه در حوزه فرماندهی انتظامی غرب استان قرار دارد، گفت: مشخص شد حدود ۴۴ درصد نقاط پرتصادف استان تهران در آزادراه تهران-ساوه و محورهای جانبی است.
خضری در پایان خاطرنشان کرد: با همت اداره ایمنی راهها در اسفندماه سال گذشته۱۳ و از ابتدای سال تاکنون نیز اقدامات کوتاهمدت و بلندمدت ۱۷ نقطه دیگر بهطور کامل انجام شده است و سایر نقاط پرتصادف نیز بر اساس اولویتبندی ایمنسازی و آشکارسازی شدند و برنامه رفع کامل آن ها در جریان است. حوزه معاونت راهداری استان تهران تا پایان سال جاری رفع حداقل ۵۰ درصد نقاط پرتصادف اعلامی را در برنامه خود قرار داده؛ البته این در شرایطی است که تمامی نقاط باقیمانده نیز در مرحله طراحی هندسی یا مکاتبات اخذ بودجه مورد نیاز قرار گیرند و امیدواریم در صورت تخصیص و تحقق اعتبارات، تعداد نقاط رفعشده بیشتر از هدف تعیینشده، محقق شود.
انتهای پیام