افزایش ۷۰ درصدی جوجه ریزی در مرغداری‌های سراوان

مدیر جهاد کشاورزی سراوان اظهار کرد: افزایش تولید گوشت سفید در شهرستان بدون احداث مرغداری جدید صورت گرفته است، هم اکنون تولید گوشت سفید در سراوان به چهار هزار و ۱۰۰ تن رسیده است.

ایرج رستم زهی در گفت وگو با ایسنا افزود: در سه ماهه نخست سال گذشته ۲۴۸ هزار قطعه جوجه ریزی در سطح مرغداری های شهرستان صورت گرفته اما امسال با رشد ۷۰ درصدی میزان جوجه ریزی به ۳۷۸ هزار قطعه جوجه رسیده است.

وی تصریح کرد: به مناسبت هفته جهاد کشاورزی در شهرستان دو واحد مرغداری با ظرفیت ۲۰هزار قطعه‌ای افتتاح و سه واحد مرغداری نیز کلنگ زنی شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ / ۰۸:۱۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402033120157
  • خبرنگار :

برچسب‌ها