رئیس سازمان بسیج اساتید چهارمحال و بختیاری در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی روز ۳۱ خرداد ماه که سالروز شهادت شهید چمران در سال ۱۳۶۰ است به عنوان روز بسیج اساتید درنظر گرفته شده است، شهید چمران درواقع یک شخصیت جامع از نظر حکمتهای عملی و نظری بود.
وی افزود: شهید چمران از درجه علمی بسیار بالایی برخوردار بود و در یکی از دانشگاههای مطرح زمان خود که در خارج از کشور قرار داشت تحصیل میکرد، ایشان در همین شرایط اقدام به تاسیس اتحادیه انجمنهای دانشجویان کرد و به مبارزه با حکومت پهلوی پرداخت که این موضوع بیانگر این است که شهید چمران دغدغه جامعه را داشت.
وی ادامه داد: شهید چمران پس از اخذ مدرک دکتری ۱۰ سال از عمر خود را در لبنان گذراند و در این مدت نقش بسزایی در پدید آمدن نهضت مقاومت در لبنان ایفا کرد، پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایشان به ایران بازگشت ک به دلیل سابقهای که در حوزه مبارزاتی داشت به عنوان وزیر دفاع انتخاب شد علاوهبر این شهید چمران بنیانگذار مبارزات چریکی در ایران است و در دوران دفاع مقدس نیز فرماندهی جنگهای چریکی را برعهده داشت که در نهایت نیز به شهادت رسید.
بسیج با تاکید بر اینکه اساتید بسیجی شهید چمران را به عنوان الگو و سرمشق خود انتخاب کردهاند، عنوان کرد: اساتید بسیجی باید برخی اقدامات را انجام دهند برای مثال لازم است ترقی علمی داشته باشند چراکه با وجود علم دستیابی به قدرت، ثروت، پیشرفت و... امکانپذیر میشود البته لازم به ذکر است درحال حاضر نیز بیش از ۸۰ درصد دانشمندان و اساتید بزرگ کشور مانند شهید احمدی روشن جزو بسیج اساتید هستند.
رئیس سازمان بسیج اساتید چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: افرادی که در سازمان بسیج اساتید عضویت داشته باشند درصورتی که قصد چاپ مقالات خود در نشریههای خارج از کشور را داشته باشند با مشکلاتی مواجه خواهند شد اما با این وجود شاهد هستیم بسیاری از اساتید کشور به عضویت سازمان بسیج اساتید درآمدهاند که این موضوع نشات گرفته از اعتقاد این افراد است، در استان نیز ۱۸۰۰ استاد وجود دارد که از این تعداد ۱۲۰۰ استاد عضو بسیج اساتید هستند.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط سازمان بسیج اساتید چهارمحال و بختیاری، تصریح کرد: برگزاری اولین همایش بینالمللی تبیین اندیشههای دفاعی رهبر معظم انقلاب اسلامی، برگزاری اولین جشنواره همایش شهید چمران، مصوب شدن موضوعاتی همچون سند استاد مسجد، سند جهاد تبیین، پیوست فرهنگی استان و... در شورای فرهنگ عمومی، تألیف کتابهایی از جمله استاد تراز، آمایش پیشرفت اقتصادی استان و... از جمله این اقدامات است همچنین سال گذشته ۶۰۰ اثر علمی از استان در جشنواره شهید چمران شرکت داشت.
وی با اشاره به اینکه در سازمان بسیج اساتید چهارمحال و بختیاری حدود ۱۰۰ عضو فعال وجود دارد، یادآور شد: در تمامی حوزهها از جمله بسیج اساتید سه گروه وجود دارد، اولین گروه افرادی هستند که تنها به عنوان عضو وجود دارند البته این افراد نیز با توجه به اعتقادی که دارند اقدام به عضویت در سازمان مورد نظر کردهاند، گروه دوم افرادی هستند که برای مشارکت به دعوت و فراخوان نیاز دارند اما سومین گروه افراد دغدغهمندی هستند که خود برای فعالیت پیشقدم میشوند اما باید توجه داشت تمامی این افراد به رسمیت شناخته میشوند.
رئیس سازمان بسیج اساتید چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه نهادهای فرهنگی گاها در حوزه جهاد تبیین ضعیف عمل میکنند، بیان کرد: البته در این زمینه اقدامات موثری نیز صورت گرفته اما انتظاری که از این نهادها وجود دارد برآورده نشده است.
وی با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: در این انتخابات سازمان بسیج اساتید به صورت مستقیم ورود نخواهد داشت و از هیچ کاندیدی نیز حمایت نمیکند اما این سازمان در موضوع تبیین و ترغیب مردم برای حضور حداکثری در انتخابات ورود پیدا میکند.
او در پایان با اشاره به برگزاری برنامه کشوری ویژه روز بسیج اساتید در تاریخ ۳۱ خرداد ماه، خاطرنشان کرد: ویژه برنامه کشوری از ساعت ۹ صبح با سخنرانی سردار سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران و با حضور ۳۰ هزار استاد بسیجی از سراسر کشور آغاز خواهد شد و از ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه تا ۱۲ نیز برنامه استانی برگزار میشود.
انتهای پیام