تجاربی در گذر از شهر الکترونیک به شهر هوشمند

نشست تشریح تجارب در گذر از شهر الکترونیک به شهر هوشمند برگزار می‌شود.

محسن شاکر، مدیر دپارتمان داده و هوش مصنوعی شرکت رسا افق، در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: شرکت دانش بنیان سامانه رسا افق حدود ۱۵ سال است که فعالیت خود را آغاز کرده و به مجموعه‌های مختلفی مانند وزارت ارتباطات، شهرداری‌ها، سازمان های بزرگ کشوری و... خدمات خود را ارایه می‌کند.

وی با اشاره به تجربیات به دست آمده در ارتباط با مدیران شهری و سازمان های مختلف، تصریح کرد: برای استفاده مدیران سایر بخش‌ها از این تجربیات و آشنایی آنان با چگونگی مدیریت داده‌های کلان به دنبال انتقال این دانش هستیم و در همین راستا نشست «راهکارها و تجارب تسلط بر کلان داده برای گذر از شهر الکترونیک به شهر هوشمند» روز چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ از ساعت ۱۰ الی ۱۱:۳۰ برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این نشست به صورت مجازی به نشانی bbb۱۰۰.rso-co.ir/agahevent برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت rso-co.ir/agahevent یا پیام رسان بله rasaco@ مراجعه کنند همچنین می‌توانند با شماره تلفن ۰۲۱۹۱۳۱۳۳۵۷ تماس حاصل کنند.

شاکر افزود: در این نشست در رابطه با بهره گیری از تجربه BI در کلانشهرهای قم و کرمان، مسیر موفقیت پروژه های BI، ابزارها و فناوری مناسب برای پروژه‌های هوش تجاری، اندازه گیری موفقیت پروژه‌های هوش تجاری، نقش حریم خصوصی و امنیت داده، شاخص های Best practice، چالش‌های پیش رو و دلایل شکست سخنانی ارایه می‌شود.

وی بیان کرد: در این نشست دکتر مهدی اسماعیلی مولف و مترجم بیش از ۲۰ عنوان کتاب در حوزه‌های هوش مصنوعی داده کاوی و هوش تجاری مجری و مشاوره ده‌ها پروژه در سازمان‌های مختلف و در حوزه های فوق و مهندس محمد کریمی، متخصص حوزه B۱ و علم داده ارائه تخصصی خواهند داشت.

مدیر دپارتمان داده شرکت رسا افق اضافه کرد: در بخش دوم نیز مهندس سید حمید یاسینی، معاون نرم افزار و هوشمند سازی فاوا شهرداری قم و مهندس فاطمه جاذبی معاون نرم افزار و مهندسی اطلاعات شهرداری کرمان به بیان تجارب خود در این زمینه می‌پردازند.

وی در رابطه با تفاوت شهر الکترونیک با شهر هوشمند اظهار کرد: در دو دهه اخیر فرآیندها مکانیزه شده و سامانه‌های الکترونیکی جایگزین فرآیندهای دستی و کاغذی شده است و سازمان‌ها و شهرها الکترونیک شده‌اند.

شاکر با بیان اینکه در شهرهای هوشمند با حجم وسیع داده ها روبرو خواهیم بود، عنوان کرد: از این داده‌ها به عنوان طلای جدید نام برده می‌شود که آینده نیاز به بهره برداری هوشمندانه از این ثروت دارد. در شهرهای هوشمند، هر آنچه که وجود دارد اعم موجود زنده و غیر زنده مانند وسایل نقلیه، پارک ها و... اطلاعاتی را درباره خود ارسال می کنند.

وی با اشاره به اینکه حجم بالای اطلاعات به دست آمده چالش‌هایی را در تصمیم گیری‌های مدیران ایجاد می‌کند به همین خاطر برای استفاده از این داده‌ها به هوش مصنوعی نیاز است، بیان کرد: هوش مصنوعی در قالب هشدارها، نمودارها و... این داده‌ها را در اختیار مدیران شهری قرار می‌دهند تا بتوانند با اتخاذ تصمیماتی در قالب حکمرانی هوشمند به ارائه موثرتر خدمات در کمترین زمان با هدف جلب رضایت شهروندان بپردازند.

انتهای پیام 

  • سه‌شنبه/ ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ / ۰۷:۰۹
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402033019385
  • خبرنگار :