سید حسین درویشی شامگاه دوشنبه۲۹ خردادماه طی بازدید از مرکز ۲۲ بهمن ساری؛ با اشاره به اینکه ۲۰ مرکز دولتی در مازندران داریم که بیش از ۶ میلیون نفر ساعت و ۳۱ هزار نفر دوره آموزش دیده اند، اظهار کرد: هزارو ۷۲۱ آموزشگاه فنی و حرفه ای در مازندران فعال است.
وی افزود: بیش از ۸ هزار تیم سیار آموزشی و هماهنگ و بیش از ۶۰ هزار مراکز آموزشگاه آزاد و آنلاین در استان به آموزش مهارتی میپردازند.
مدیرکل فنی حرفهای مازندران از انعقاد ۱۶۲ تفاهمنامه همکاری با دستگاههای اجرایی، نهادها، صنایع و غیره اشاره کرد و ادامه داد: بیش از ۷۲ هزار نفر در آزمون مهارتی شرکت کردند.
این مسئول با اعلام اینکه ۹۰ رشته جدید به واسطه بخش دولتی و خصوصی تعریف شده است، اظهار کرد: تفویض اختیار در رشتهها و تشخیص نیاز به استانها واگذار شده است.
درویشی تصریح کرد: در اجرای رشتهی واقعیت مجازی اعتباری با عنوان دانش بنیان از کشور دریافت شد لازم است بستر آموزشی این رشته مهارتی به صورت شناور در استان محیا شود.
مدیرکل آموزش و فنی حرفه ای مازندران در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر فروش اموال مازاد فنیحرفهای خاطرنشان کرد: قرار نیست هیچ گونه اموالی فروخته شود اما اگر اموال مازادی هم در فنی حرفهای به فروش برسد برای جبران تلفات پوشش داده خواهد شد و به خود سازمان فنی حرفه ای برمی گردد البته دو ساختمان در سرخرود و زیراب برای فروش گذاشته شد اما متقاضی برای خرید نداشتیم.
درویشی افزود: بنا نداریم آموزش ها در سریال دولت حفظ کنیم و در این راستا از۱۷۶ کارگاه ۶۰ مکان واگذار شده که ۲۷ مکان در اختیار بخش خصوصی قرار داده شد.
انتهای پیام