معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی:

خانه‌های صنایع دستی می‌توانند قابلیت بومگردی را پوشش دهند

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، خانه‌های صنایع‌دستی را قابلیتی مطلوب برای اقامتگاه‌های بومگردی دانست.

مریم جلالی بیست و نهم خرداد ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اگر به خانه‌های صنایع دستی کاربری انتفاعی مانند کافی شاپ و واحد اقامتی بدهیم قابلیت بومگردی را نیز پوشش می‌دهند.

وی بیان کرد: خانه‌های صنایع‌دستی محل نوآوری و نقطه توسعه صنعت گردشگری هستند لذا نباید فقط نگاه تک وجهی داشت و فقط روی تولید یا فقط فروش متمرکز شد بلکه شایسته است در توسعه و تجهیز این قبیل خانه‌ها نگاه چند وجهی یعنی تولید، عرضه و نمایش و بعد فروش داشت.

جلالی تصریح کرد: به عنوان مثال طی تحقیقاتی که در بازار نقش جهان انجام شد، غرفه‌هایی با تولید همزمان فروش بیشتری داشتند چون گردشگر دوست دارد نحوه چگونگی تولید این صنایع دستی را ببیند و بعد راغب به خرید می‌شود.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: حتی در گام بعد نباید سریعاً از این خانه‌ها گذر کرد بلکه باید به فکر توسعه مراکز اقامتی، رفاهی و گردشگری در اطراف این خانه‌ها باشیم زیرا گردشگری که خانه استاد و شاگردی این صنعت را می‌بیند برای ساعات و گاه روزهایی نیاز به اقامت و استراحت در کنار این خانه‌ها را دارد لذا اخذ مجوز بومگردی درکنار بازارچه صنایع دستی و حتی آموزش چند منظوره برای فعالیت و کاربرد خانه صنایع‌دستی ضروری است.

وی اضافه کرد: به منظور توسعه، تجهیز و حتی مرمت خانه‌های تاریخی از ظرفیت بخش خصوصی استفاده می‌کنیم و در خصوص خانه‌های تاریخی دور از شهر نیز با دهیاری‌ها به منظور مرمت عمرانی و تجهیز این خانه‌های تاریخی وارد مذاکره خواهیم شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۸:۵۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402032919285
  • خبرنگار : 50310