استاندار همدان:

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام از اولویت‌های مهم دولت سیزدهم است

استاندار همدان گفت: تکمیل پروژه ها و زیرساخت های نیمه تمام یکی از مهمترین اولویت های مهم دولت سیزدهم است.

علیرضا قاسمی‌فرزاد یکشنبه ۲۸ خرداد در بازدید از کارخانه نشاسته الوند شهرستان بهار در مراسم روز ایمان و امید، اظهار کرد: شرکت صنایع نشاسته الوند یکی از مصادیق حمایت دولت انقلابی و مردمی سیزدهم از چرخه تولید به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه صنایع تولیدی و کشاورزی و شرکت‌های دانش‌بنیان نیازمند نیروهای متخصص و پرسنل آموزش دیده هستند، افزود: خوشبختانه امروز شاهد رشد صنایع در شهرک‌های صنعتی هستیم و در این زمینه شهرک صنعتی لالجین ۲ شهرستان بهار با همت شرکت شهرک‌های صنعتی راه‌اندازی شده و شهرک های‌ تک با مساحت نزدیک به ۵۰۰  هکتار در دولت انقلابی و مردمی سیزدهم توسعه یافته است.

استاندار همدان با اشاره به اینکه تأمین سلامت جامعه از ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم سرلوحه و اولویت همه امور بوده است، یادآور شد: با تلاش جوانان و دانشمندان، در دولت مردمی سیزدهم با تولید واکسن، یکی از کشورهای پیشگام در عرصه مبارزه با ویروس کرونا شدیم.

وی در ادامه تصریح کرد: دشمن در تلاش است تصویر ناکارآمدی از نظام اسلامی و حکومت دینی نشان بدهد اما به برکت خون شهدا و ایستادگی مردم، جمهوری اسلامی در حال توسعه و پیشرفت است.

قاسمی‌فرزاد با بیان اینکه استکبار جهانی و منافقان کوردل در تلاش هستند امنیت را به چالش بکشند و رقابت در انتخابات مجلس شورای اسلامی را با مشکل مواجه کنند، گفت: مردم با هوشیاری در انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت خواهند کرد و توطئه‌های دشمنان با مشارکت حداکثری آنها با حضور در پای صندوق های رای  خنثی خواهند شد.

آغاز عملیات اجرایی احداث واحدهای نهضت ملی مسکن به زودی در شهرستان بهار

فرماندار شهرستان بهار هم از آغاز عملیات اجرایی احداث و ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن این شهرستان در آینده نزدیک خبر داد و اظهار کرد: فاز اول پروژه مسکن ملی در هفته های آینده در شهرستان کلنگ زنی و با  اقدامات اولیه به زودی ساخت و احداث آن آغاز می‌شود.

مجتبی فیض اللهی با بیان اینکه شهرستان بهار سرزمین فرصت های اقتصادی است، افزود: در دولت تدبیر و امید پروژه های راکد و نیمه راکد باقی مانده از سال‌های گذشته شهرستان با گره گشایی لازم فعال شده و برای تکمیل صددرصدی در حال اجرا هستند.

وی تصریح کرد: شهرستان بهار در حوزه‌های مختلف پیشگام بوده و وجود شرکت های بی شمار صنایع تبدیلی، شوریجات، ترشیجات و گلخانه ها نشان دهنده ظرفیت این شهرستان است.

نماینده عالی دولت در شهرستان بهار اضافه کرد: با توجه به سطح زیرکشت سیر در شهرستان، فرآوری محصول سیر و سردخانه تخصصی در دستور کار قرار دارد و دو کارخانه فرآوری مرتبط با محصول سیب زمینی در حال احداث است.

فیض اللهی توجه به صنایع بسته بندی محصولات کشاورزی را ضروری دانست و گفت: این شهرستان ظرفیت بسته بندی محصولات و فرآوری محصولات کشاورزی را دارد و بسته بندی محصولات منجر به بهره وری و ارزآوری خواهد شد.

️وی افزود: ۵۵ هزار و ۷۰۸ هکتار از زمین های زراعی شهرستان بهار زیر کشت محصولات زراعی است که پیش بینی می شود ۸۰۱ هزار تن محصول از این میزان اراضی  برداشت شود.

️فرماندار بهار همچنین با اشاره به قابل برداشت بودن  ۸۰ هزار و ۱۷۵ تن فرآورده های دامی و ۳۲۰ هزار قطعه ماهی از ۷۰ استخر شهرستان بهار بیان کرد: ۵۷ سردخانه نگهداری محصولات کشاورزی با ظرفیت ۸۵ هزار تن در شهرستان بهار فعال بوده و ۷۹۰ واحد تولیدی با اشتغالزایی ۷۰۰۰ نفر و ۳۱ معدن با اشتغالزایی ۲۵۰ نفر در شهرستان بهار فعالیت می کنند.

فیض اللهی خاطرنشان کرد: در حال حاضر مدارس نیمه کاره و نیازمند تعمیر و تجهیز در شهرستان وجود دارد که در این رابطه ۱۳۰ میلیارد ریال پروژه در حال اجراست و تعدادی از این پروژه های آموزشی در هفته دولت افتتاح می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان بهار، فیض اللهی با بیان اینکه در شهرستان بهار پروژه های آبرسانی با ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار و پروژه های ورزشی مختلفی با ۸۰ میلیارد ریال اعتبار در حال اجراست، از حل مشکل فاضلاب بخش لالجین پس از ۴۰ سال خبر داد و گفت: مطالعات این پروژه انجام شده و در آینده نزدیک کلنگ زنی می شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۹:۰۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402032818461
  • خبرنگار : 50037