علیاصغر غفاریآثار شنبه ۲۷ خرداد در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان رزن، افزود: در همین رابطه آموزش و پرورش شهرستان دهیاران و شوراهای اسلامی ۹ روستا را دعوت و طی جلسه ای از آنها درخواست کرده است که والدین و خانواده ها را برای ادامه تحصیل دانش آموزان در روستای خود توجیه کنند.
غفاریآثار یادآور شد: برخی از خانواده ها برای تحصیل دانش آموزان خود در شهر رزن نسبت به گرفتن گواهینامه و قولنامه صوری از بنگاه ها و مشاوران املاک اقدام می کنند که نباید این کار را بنگاه ها انجام داده و چنین قولنامه هایی بدهند.
وی با تأکید بر کنترل بنگاه ها و مشاوران املاک ادامه داد: هر یک از مشاوران املاک که نسبت به ارائه قولنامههای دروغین و صوری اقدام میکنند، در صورت شناسایی به دادستان و مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
فرماندار رزن خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از خالی شدن مدارس روستایی از دانش آموز و جلوگیری از تراکم دانش آموزی مدارس تأییدیه دهیار نیز از این پس ضرورت خواهد داشت.
غفاریآثار در ادامه آموزش و پرورش را زیرساخت توسعه جامعه در تمام زمینه ها دانست و گفت: در طرح غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان توجه به مهارت آموزی و حرفه آموزی آنها با استفاده از ظرفیت خوب فنی و حرفه ای در شهرستان ضرورت دارد چراکه مهارت آموزی امروز به عنوان یک حلقه مفقوده بین مقطع متوسطه و دانشگاه بوده که نیازمند توجه ویژه است.
وی در ادامه از راه اندازی سالن اجتماعات مدرسه استثنایی شهرستان رزن با آغاز فعالیت مجموعه کاردرمانی بهزیستی در این سالن در آینده نزدیک خبر داد و بیان کرد: فعالیت مجموعه کاردرمانی در سالن اجتماعات مدرسه استثنایی شهرستان از نقش مؤثری در فیزیوتراپی و توانبخشی معلولان برخوردار خواهد بود.
رئیس اداره آموزش وپرورش رزن هم با اشاره به وجود ۸۵ مدرسه فعال با ۷۰۰۰ دانش آموز در این شهرستان تصریح کرد: به منظور طرح غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان هفت پایگاه طرح اوقات فراغت در شهرستان پیش بینی و ثبت نام دانش آموزان از روز گذشته در این پایگاه ها آغاز شده است.
پرویزعلی بندهلو افزود: تمامی این پایگاه ها در سامانه نورینو ثبت شده اند و برنامه های متنوعی را با چاشنی ورزش و فعالیت ورزشی و برگزاری مسابقات ورزشی پیش بینی کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته در کلاسهای شهر رزن تراکم دانش آموزی ۲۳ نفر بوده و به علت کم بودن آمار جمعیت دانش آموزی در مدارس روستایی به ناچار مجبوریم کلاس های مقاطع ابتدایی دو، سه و حتی شش پایه را با هم در یک کلاس برگزار کنیم که به همین خاطر از والدین دانش آموزان در سطح روستاها درخواست داریم با ثبت نام دانش آموزان و فرزندان خود در همان روستا مانع ایجاد چنین مشکلاتی در تراکم دانش آموزی مدارس شهری و خالی از دانش آموز شدن مدارس روستایی شهرستان شوند.
انتهای پیام