واکنش چین به ادعاهای یک شرکت امنیت سایبری آمریکایی

چین به گزارش اخیر یک شرکت امنیت سایبری آمریکایی که پکن را متهم به دست زدن به حملات هکری گسترده علیه صدها فرد و سازمان در سراسر جهان کرده واکنش نشان داده و این اتهامات را "باور نکردنی و غیرحرفه‌ای" خواند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه راشا تودی، وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز جمعه به ادعاهای مطرح شده در گزارش شرکت "ماندیانت" از شرکت‌های امنیت سایبری آمریکایی، که در آن مدعی ارتباط چین با حمله هکری بزرگی علیه صدها فرد و سازمان در سراسر جهان بود واکنش نشان داده و به خبرنگاران گفت، شرکت ماندیانت سابقه انتشار گزارش‌های "غلط" درباره چین را دارد.

وانگ ونبین در یک نشست مطبوعاتی خطاب به خبرنگاران گفت:‌شرکت امنیت سایبری که شما ذکر کردید مکررا اطلاعات دروغ درباره به اصطلاح حملات هکری چین را به فروش گذاشته است. این ماجراها باور نکردنی و غیرحرفه ای هستند.

شرکت ماندیانت روز پنجشنبه در گزارش مفصلی درباره حمله از سوی آنچه که "یک بازیگر ماهر و تهاجمی دارای ارتباطات مظنون با چین" خواند نوشته و ادعا کرد، هکرهای دخیل در این حمله از اکتبر گذشته در "فعالیت جاسوسی" دخیل بودند. این عوامل از یک آسیب‌پذیری در سامانه ایمیل "شبکه‌های باراکودا" استفاده کردند تا مقام‌های دیپلماتیک و آژانس‌های دولتی را در سراسر حوزه شرق و جنوب شرق آسیا از جمله در هنگ‌کنگ و تایوان هدف بگیرند.

این شرکت که در سال ۲۰۰۴ پایه‌گذاری شده، مکررا در طی سال‌های گذشته در گزارش‌هایی چین را مقصر چندین حمله هکری اعلام کرده و در سال ۲۰۱۲ بعد از نسبت دادن یک حمله هکری سطح بالای دیگر به پکن شهرت پیدا کرد. این شرکت بعدا توسط شرکت گوگول به قیمت ۱.۲ میلیارد دلار خریداری شد و همچنان به عنوان یکی از شرکت‌های تابعه این غول فن‌آوری مطرح است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین بیان کرد، برخی شرکت‌های آمریکایی "با انتشار گزارش‌های ساختگی درباره به اصطلاح حملات سایبری خارجی در کارزارهای افترازنی دولت آمریکا علیه کشورهای دیگر هم دست شده‌اند.

او به شکلی متقابل واشنگتن را در عملیات‌های هکری که خودش سازماندهی کرده، دخیل دانست.

در ماه آوریل، دولت چین نتایج یک تحقیق و بررسی درباره حملات سایبری ادعایی منسوب به دولت آمریکا را منتشر و ادعا کرد، سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا سال‌هاست که در "عملیات‌های نفوذ،  ایجاد اختلاف و سرکوب علیه شرکت‌های امنیت سایبری خارجی" دخیل بوده‌اند. این گزارش به چندین عملیات هکری مهم از جمله حمله سال ۲۰۱۰ با ویروس توسعه‌یافته از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی مشهور به "استاکس نت" به تأسیسات هسته‌ای ایران و همچنین به برنامه واشنگتن برای تجسس وجمع‌آوری انبوه داده‌ها در آژانس امنیت ملی  آمریکا اشاره کرد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402032717410
  • خبرنگار : 71415