نوید رحمانی مسئول تیم اجرای این پروژه در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به پیشینه دیرینه قلم زنی در کرمانشاه، گفت: این هنر بر روی فلز کار می شود و آثار به دست آمده در شهرستان هرسین نشان می دهد که قدمت این هنر در این سرزمین به دوره مادها برمی گردد.
وی افزود: متاسفانه این هنر زیبا مانند بسیاری هنرها در اثر گذشت زمان به دست فراموشی سپرده شده و در حال حاضر مجموع قلمزنان کرمانشاه به کمتر از ۱۰ نفر رسیده است.
رحمانی گفت: از این جمع ۱۰ نفره، سه تا چهار نفر آنها از اساتید قدیمی هستند و نیاز است فکر جدی برای احیای این هنر صورت گیرد.
وی افزود: در همین راستا و با هدف احیای این هنر، پروژه فرهنگی هنری احیای قلم زنی کرمانشاه را شروع کرده و جلساتی با اساتید قلم زن کرمانشاهی داشتهایم و در نهایت نمایشگاهی از آثار نفیس این اساتید در قالب این پروژه برپا شده است.
وی با بیان اینکه این نمایشگاه از ۲۶ خرداد تا دوم تیرماه در محل نگارخانه بلوط کرمانشاه واقع در چهارراه نوبهار پذیرای علاقمندان خواهد بود، افزود: ساعت برپایی نمایشگاه نیز همه روزه از ساعت ۱۸ تا ۲۱ شب می باشد.
رحمانی خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه ۶۴ اثر قلم زنی از اساتید کرمانشاه به نمایش در آمده است.
وی افزود: همچنین در حاشیه این نمایشگاه کارگاه های آموزشی برای علاقمندان برپا شده تا افراد و بویژه جوانان با این هنر ارزشمند و اصیل آشنا شوند.
وی ابراز امیدواری کرد: برگزاری نمایشگاه های اینچنینی و استمرار برگزاری آن بتواند گام موثری برای احیای این هنر ارزشمند در کرمانشاه باشد.
انتهای پیام