به گزارش ایسنا، رضا شرفی در پاسخ به اقدامات این سازمان در زمینه جمع آوری سگهای بلاصاحب گفت: در این خصوص، چندین اکیپ شناسایی داریم که در قالب گشتهای میدانی و به صورت حضوری سگها را شناسایی میکنند. بخشی از شناساییهای ما از این طریق و بخشی دیگر از طریق پیامهای مردمی در سامانه ۱۳۷ است. در واقع، براساس درخواستها و شکایتهای مردمی، گشتها به نقاط اعلامی اعزام میشوند.
وی که بادر یک برنامه تلویزیونی سخن میگفت، در پاسخ به این سوال که پس از تماس شهروندان چه فرایندی برای جمعآوری سگهای بلاصاحب طی میشود، عنوان کرد: زمانی که براساس تماسهای مردمی، موردی به ما اعلام میشود، در مرحله اول تیمهای گشت اعزام و محدوده را رصد میکنند و در صورت رویت، سگ یا سگهای بلاصاحب، اقدام به جمعآوری میکنند. البته از آن جا که جامعه هدف ما در این طرح، موجود زندهای است که حرکت میکند، گاه در زمان حضور اکیپها در نقاط اعلامی رویت نمیشوند. بههمین دلیل، نیروهای ما محدوده را رصد و علامت گذاری میکنند و در ساعات بعد در صورت رویت سگها جمعآوری میشوند. در نتیجه زمان مشخصی را نمیتوان برای فرآیند ساماندهی سگهای ولگرد اعلام کرد اما قطعا هیچ تماسی از سوی شهروندان بیپاسخ و در واقع زمین نمیماند و به همه آنها رسیدگی میشود.
شرفی ادامه داد: سگها پس از جمعآوری به مرکز نقاهتگاهی با وسعت ۱۱ هزار متر که در آرادکوه داریم منتقل میشوند. این مرکز به درمانگاه، آزمایشگاه و اکیپهای دامپزشکی مجهز است. پس از ورود سگها در مرحله اول توسط دامپزشک معاینه میشوند و سگهای بیمار برای طی مراحل درمان جدا شده و مابقی هم بعد از واکسیناسیون و عقیم سازی در قالب اکیپهای نر و ماده نگهداری میشوند.
بر اساس گزارش سایت شهر، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در پایان اطمینان داد به تمامی پیام های مردمی در این مورد پاسخ میدهیم و اقدام میکنیم اما ممکن است پروسه جمعآوری و ساماندهی سگهای بلاصاحب و ولگرد چند روزی طول بکشد.
انتهای پیام