به گزارش ایسنا، دکتر محمد مهدی طهرانچی در نخستین آیین نکوداشت دانشآموختگی دانشجویان بینالملل دانشگاه آزاد اسلامی که عصر چهارشنبه ۲۴ خرداد در دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز برگزار شد، خاطرنشان کرد: من به شما جوانان کشورهای سرزمینهای افغانستان، عراق، نیجریه، لبنان، فلسطین، پاکستان، ترکیه، تاجیکستان، آذربایجان، هند و سوریه که در جشن دانشآموختگی حضور دارید، تبریک میگویم.
وی خطاب به دانشجویان حاضر در جلسه گفت: شما افتخار دارید که به نمایندگی از ۸۵۰۰ فارغالتحصیل دانشگاه آزاد اسلامی در این جشن دانشآموختگی حضور دارید. ورود شما را به شبکه دانشگران جهان اسلام تبریک میگویم.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه باید به یاد داشته باشیم که تمام ما به سرزمینی تعلق داریم که رهبری علم را به عهده داشته است، اظهار کرد: این سرزمین از شبه قاره هند تا دریای مدیترانه رهبری علم را به عهده داشته است. به مدت ۵۰۰ سال، تمام مباحث علمی از این سرزمین بروز میکرد.
مراسم فارغالتحصیلی دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه آزاد
وی ادامه داد: تمام نیاکان ما معتقد بودند که تمام محققان اهل این سرزمین بودند. به طور مثال، هنگامی که ناصر خسرو سفر خود را آغاز کرد، هیچ کسی از او نپرسید که اهل چه سرزمینی است بلکه بر این باور بودند که او دانشمند جهان اسلام است.
دکتر طهرانچی با بیان اینکه دانشمندان این سرزمین جزو سرآمدان علم در جهان بودند، اظهار کرد: چراغ علم بار دیگر در این سرزمین به دست معمار انقلاب روشن شد و علم در حال بازگشت به سرزمین مادری خود است.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی توضیح داد: ما بدون نگاه به ملیتها به یکدیگر نکاه کنیم. ما برای اینکه شناخت بهتری از یکدیگر داشته باشیم، میبایست با تقوا یکدیگر را بشناسیم و تقوا را مایه افتخار بدانیم.
وی با بیان اینکه خداوند به انسان آموخت و از فرشتگان خواست که به انسان سجده کنند، اظهار کرد: فرشتگان به خداوند گفتند، انسان جز فساد و خونریزی چیزی ندارد اما خداوند فرمود که شما فرشتگان نمیدانید اما انسان میتواند مومن عالم باشد.
دکتر طهرانچی با بیان اینکه جشن دانشآموختگی در ایام برگزاری مراسم حج برگزار میشود، توضیح داد: ما در این مکان و حول محور علم به گردهم جمع شدهایم.
وی ادامه داد: به گفته رهبری، سلطه علم و فناوری در این سرزمین ایجاد شده است و دوران سلطه علم در آمریکا پایان رسیده است. بر اساس اسناد آمریکا، سلطه علم در این کشور به پایان رسیده و علم در آسیا شکل گرفته است. دست به دست هم دهیم و علم و دنیا را آباد کنیم.
دکتر طهرانچی گفت: افتخار دانشگاه آزاد اسلامی این است که دانشآموختگانی از ۳۰ کشور دنیا در این مرکز آموزشی وجود دارد. افتخار دانشگاه آزاد این است که میتواند یک شبکه رأفت انسانی بسازد.
انتهای پیام