اسفندیار خزائی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه کم کم به ماههای بحرانی در مراتع استان نزدیک میشویم، اظهار کرد: علوفه مراتع در حال خشک شدن هستند و لازم است از اوایل تیرماه گشتهای مراتع به حداکثر برسد.
وی با بیان اینکه ۱۲ دستگاه دمنده خریداری و تحویل منابع طبیعی استان همدان شده است، درباره وضعیت تجهیزات اطفاء حریق در استان، تصریح کرد: دمنده، پتروفایر و آتشکوب در استان وجود دارد اما در زمینه فناوریهای جدید از جمله پهپاد و دوربین و سیستمهای ماهوارهای کمبود داریم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان افزود: ۶۰ درصد مراتع استان که مراتع درجه یک هم هستند، بحرانی بوده و ۴۰ درصد از مراتع که مراتع درجه دو هستند، نیمه بحرانی است.
وی با بیان اینکه آموزش ترویج منابع طبیعی در حال اطلاعرسانی و آموزش به همیاران طبیعت هستند، یادآور شد: اگر کسی بخواهد در زمینه اطفاء حریق کمک کند باید حتماً آموزش ببینند به طوریکه باید در سامانه همیار طبیعت ثبت نام کنند.
خزائی با اشاره به اینکه دو سال گذشته سال خوبی از نظر کنترل آتشسوزی در مراتع استان بود، ادامه داد: سال گذشته پنج فقره آتشسوزی در ۱۰ هکتار از مراتع استان همدان رخ داد که نسبت به سالهای گذشته کنترل خوبی شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان به شهروندان توصیه کرد: در صورت حضور در مراتع و جنگلها به هیچ وجه آتش روشن نکنند و از پرتاب کردن سیگار در حاشیه جادهها و مراتع خودداری کنند.
انتهای پیام