سیدمحمدرضا طالبی، امروز سه شنبه ۲۳ خرداد در کمیسیون دانشجویی استان، اظهار کرد: با توجه به ظرفیتهای بالای پژوهشی دانشگاه ها و حضور اساتید مجرب و نخبگان، طرح های پژوهشی استانی می بایست به افراد مستعد، توانمند و نخبگان داخل استان واگذار شود.
به گفته وی؛ درصورتی که قابلیت انجام طرح پژوهشی در داخل استان وجود نداشته باشد، میتوان از ظرفیتهای دیگر استفاده کرد.
به گزارش ایسنا، معاون استاندار از اداره کل صنعت، معدن و تجارت خواست در جلسهی با صنعتگران و معدن کاران شاخص استان، رشتههای دانشگاهی مورد نیاز صنایع و معادن را احصا کند.
طالبی تصریح کرد: نتیجه بررسیها باید به منظور اتخاذ تصمیمات لازم به کمیسیون دانشجویی منتقل شده و به سمع و نظر رؤسای دانشگاهها برسد.
دانشگاهها از حالت آموزش محور محض خارج شوند
موسی سلیمی، مدیرکل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری نیز با اشاره به مباحث مطرح شده در کمیسیون کارگری در زمینه کمبود دانش آموختگان رشتههای مرتبط صنایع و معادن، گفت: لازم است اداره کل صنعت، معدن و تجارت، رشتههای مورد نیاز صنایع و معادن را شناسایی و احصا نموده و در اختیار دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی استان قرار دهد.
وی یادآور شد: دانشگاهها باید ضمن خارج شدن از حالت آموزش محور محض، به منظور تأسیس رشتههای تحصیلی مورد نیاز برای سال تحصیلی پیگیری لازم را داشته باشند.
انتهای پیام