نحوه چیدمان تابلو روی دیوار

بهترین چیدمان تابلو روی دیوار را در این نوشته برای شما شرح خواهیم داد. آیا نحوه چیدمان تابلو روی دیوار اهمیت بسیار زیادی دارد؟ کدام سبک برای قرارگیری تابلو روی دیوار به‌روزتر است؟ همان‌طور که می‌دانید تابلوی دیواری یکی از عناصر تزیینی بسیار مهم برای دیزاین دکوراسیون داخلی محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از دکورآفیس، نحوه چیدمان تابلو روی دیوار از اهمیت زیادی برخوردار است. باید به این نکته توجه کنید که این المان تزیینی باید در معرض دید و در نقطه کانونی دیوار نصب شود. ارتفاع نصب، سبک‌های چیدمان تابلو و فاصله آن تا سقف همگی باید در نظر گرفته شوند تا بتوان یک چیدمان اصولی داشت.

هر ساله روش‌های چیدمان مختلفی برای نصب تابلوی دیواری ارائه می‌شود که می‌توان با استفاده از این الگوها، این عنصر تزیینی را نصب کرد؛ از این رو می‌توانید با توجه به نوع طراحی فضا و سبک آن، روش چیدمان را انتخاب کنید. در صورتی که تابلو چند تکه باشد، باید با توجه به نوع طرح آن و پیوستگی مفهوم چیدمان انجام شود. در ادامه با اصول چیدمان تابلو بیشتر آشنا خواهیم شد.

اصول چیدمان تابلو

رعایت اصول چیدمان تابلو روی دیوار یکی از عوامل مهم در به چشم آمدن این عنصر تزیینی محسوب می‌شود. ابعاد تابلو، سبک طراحی قاب و فریم، متریال و ... می‌توانند در چیدمان تابلو روی دیوار تأثیر مستقیم ایفا کنند. همان‌طور که می‌دانید تابلو روی دیوار در ارتفاع مشخصی نصب می‌شود. البته به طور دقیق اصول خاصی برای قرارگیری آن روی دیوار وجود ندارد. در واقع تنها باید با نصب آن روی دیوار تعادل ایجاد شود.

معماران طراحی داخلی پیشنهاد می‌کنند که این المان بهتر است از سطح زمین 1.5 متر بالاتر نصب شود. این ارتفاع در واقع هم اندازه قد یک انسان متوسط و خط دید وی است. البته ممکن است در برخی از انواع ساختمان‌ها ارتفاع سقف بلند باشد؛ به همین دلیل این میزان ارتفاع برای هر فضایی توصیه نمی‌شود. در صورتی که بخواهیم در این نوع دکوراسیون داخلی تابلو دیواری را نصب کنیم باید ارتفاع پایین و بالای تابلو مناسب باشد تا تعادل ایجاد شود. در این صورت عامل اصلی برای چیدمان تابلو روی دیوار، ارتفاع سقف است نه خط دید انسان!

اگر سقف کوتاه باشد باید این المان در ارتفاع پایین‌تری نصب شود. یکی از نکات دیگر که باید به عنوان اصول چیدمان تابلو رعایت شود، توجه به ابعاد و اندازه آن است؛ به عنوان مثال اگر قرار است یک تابلوی دیواری در پشت یک میز یا صندلی نصب شود، نباید ابعاد آن از وسایل ذکر شده بیشتر باشد.

خرید تابلو دیواری

سبک‌های چیدمان تابلو

به منظور چیدمان تابلو دیواری سبک‌ها و روش‌های متنوعی وجود دارد. با توجه به نوع طراحی، ابعاد و چند تکه بودن یک اثر، این نوع سبک‌ها نیز باید متنوع اجرا شوند. در ادامه برخی از سبک‌ها به صورت خلاصه بیان می‌شوند:

  1. چیدمان خطی: در این سبک نحوه قرارگیری تابلوها روی دیوار بر اساس ریتم و تعادل است. این آثار را می‌توان به صورت افقی یا عمودی در یک امتداد و خط روی دیوار نصب کرد. این روش برای انواع تابلو هم اندازه یا با اندازه‌های متفاوت نیز کارایی دارد.
  2. چیدمان شبکه‌ای: در این روش چیدمان تابلو روی دیوار، این عناصر به شکل ردیف و ستون در کنار هم به صورت منظم چیده می‌شوند. نظم و تقارن در این روش چیدمان از اهمیت زیادی برخوردار است. در صورتی که ابعاد تابلوها یکسان باشد، روش چیدمان تابلو روی دیوار به صورت شبکه‌ای پیشنهاد می‌شود.
  3. چیدمان خوشه‌ای: در چیدمان خوشه‌ای می‌توانید عملکرد آزادتری نسبت به دو روش پیشین داشته باشید. می‌توانید از قبل مکان قرارگیری هر تابلو را روی کاغذ ترسیم کنید. این نوع چیدمان ممکن است به صورت نامتقارن باشد؛ اما باید دارای تعادل باشد تا بتواند جذابیت بصری داشته باشد.

چیدمان تابلو روی دیوار اتاق خواب

یکی از مکان‌های بسیار مناسب برای نصب انواع تابلو دیواری، اتاق خواب است. نحوه چیدمان تابلو روی دیوار اتاق خواب نیز مانند سایر بخش‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است. می‌توانید از سبک‌های مختلف چیدمان تابلو برای این فضا نیز استفاده کنید. البته باید به این نکته توجه کنید که این فضا باید آرامش بیشتری نسبت به سایر بخش‌ها داشته باشد تا افراد دچار اختلال خواب نشوند. از این رو بهتر است از قرار دادن تعداد زیادی تابلو با طرح‌های متنوع در کنار هم خودداری کنید. برخی از طراحان تمایل دارند که از این عنصر تزیینی برای دیوار پشت تخت استفاده کنند.

در صورتی که دیوار پشت تخت برای چیدمان تابلو روی دیوار اتاق خواب مورد استفاده قرار بگیرد، می‌توان از سبک‌های خطی، شبکه‌ای و خوشه‌ای استفاده کرد. برخی از طراحان عقیده دارند که نصب تابلو بالای تخت می‌تواند دارای انرژی منفی باشد. یکی از دلایل این عقیده، امکان سقوط تابلو است که ترس از آن ممکن است موجب برهم خوردن خواب افراد شود؛ از این رو توصیه می‌شود که برای فضای خواب، احتیاط بیشتری در نصب تابلو صورت بگیرد. نحوه چیدمان باید به گونه‌ای باشد که فضای بصری را شلوغ و بی‌نظم نکند؛ از این رو می‌توان از دو یا چند تابلو با طرح ساده و مدرن برای این فضا استفاده کرد.

تابلو بوم دیواری

چیدمان تابلو روی دیوار پذیرایی

چیدمان تابلو روی دیوار پذیرایی یکی از جذاب‌ترین بخش‌های دکوراسیون داخلی است. اتاق پذیرایی محل پذیرایی از مهمانان آشنا و غریبه است و به همین دلیل باید در چیدمان و دیزاین آن دقت بیشتری شود. همان‌طور که می‌دانید بخش‌های مهم این فضا شامل میز ناهارخوری و مبلمان برای نشستن است؛ به همین دلیل می‌توانید از تابلوی دیواری برای دیوار پشت فضاهای ذکر شده، استفاده کرد. در صورتی که این فضا با نشیمن ترکیب شده باشد باید در چیدمان تابلو روی دیوار زیاده‌روی نشود تا فضا دچار بی‌نظمی بصری نگردد.

در این صورت نیز می‌توانیم از انواع سبک‌های چیدمان تابلو استفاده کنیم. هر فضایی باید با توجه به ابعاد، نوع طراحی و سبک معماری خاص دیزاین شود. در هنگام ورود افراد به پذیرایی باید تابلوها در معرض دید مخاطب قرار داشته باشند تا در همان لحظه اول تحت تأثیر نوع طراحی فضا قرار بگیرند. انتخاب نامناسب فضای نصب تابلو می‌تواند موجب شود که این آثار تزیینی اصلاً به چشم مخاطب زیبا نباشند؛ زیرا در حاشیه نصب شده‌اند و مکان مناسب برای نصب آنها انتخاب نشده است. ارتفاع نصب نیز باید بر اساس اصول و استانداردهای ذکر شده باشد.

برای خرید تابلوهای دیواری و دکوراتیو می‌توانید با شماره تماس‌های 44800245–021 یا 09104962527 تماس حاصل فرمایید و یا برای خرید اینترنتی تابلو به وب‌سایت دکورآفیس مراجعه نمایید.  

انتهای رپرتاژ آگهی

  • سه‌شنبه/ ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ / ۰۹:۰۰
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1402032314599
  • خبرنگار : 30188