دکتر پژمان بختیارینیا در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه التور (وبا) یک بیماری منتقله از آب و غذا محسوب میشود، اظهار کرد: خوشبختانه امسال موردی از ابتلا به وبا در شهرهای تابعه این دانشگاه در استان خوزستان گزارش نشده است و از پیک بهاره التور عبور کردهایم.
وی افزود: بر اساس شناسایی موارد ابتلا به وبا در یکی دو سال گذشته، انتظار میرود این بیماری بیشتر در پیک پاییزه بروز پیدا کند بنابراین انتظار داریم از اواخر تابستان تا اواسط پاییز مواردی از این بیماری شناسایی شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به اهمیت سلامت آب به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری وبا، گفت: وضعیت کیفیت آب در همه مناطق سنجش میشود و موارد دارای مشکل خارج از استاندارد، به متولیان اعلام میشود و پیگیری برای رفع مشکل انجام میشود که در صورت رفع نشدن مشکل متولی به محاکم قضایی معرفی میشود.
وی بیان کرد: هر سال مواردی از معرفی متولیان سلامت آب به محاکم قضایی را داریم که عمدتا این متولیان از ادارات آب و فاضلاب هستند.
به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز، سال گذشته ۲۶ مورد ابتلا به وبا در خوزستان شناسایی شد.
انتهای پیام