جواد قناعت، امروز یکشنبه ۲۱ خرداد در جلسه ستاد اربعین استان اظهار کرد: توفیقات نظام جمهوری اسلامی ایران از ابتدا تاکنون الهام گرفته از دکترین و مکتب امام حسین(ع) بوده و دشمن هم به دنبال کمرنگ کردن این موضوع است.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه مردم استان متدین، انقلابی و دوستدار اهل بیت (ع) هستند و همواره در مراسم های مذهبی سنگ تمام میگذارند، افزود: با این وجود باید برنامهها به شکلی باشد که نقاط ضعف گذشته رفع شده و بتوانیم در مراسم اربعین امسال خدمات رسانی مطلوبی ارایه دهیم.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به برپایی ۴۰ موکب از استان خراسان جنوبی در مسیر کاظمین ادامه داد: اقدامات اجرایی و زیرساختی باید به شکل مناسب برنامه ریزی شود و کمیتههای ۹ گانه به طور منظم جلسات را برگزار کنند.
وی با اظهار امیدواری از اینکه خدمت رسانی بهتری از سال گذشته برای زائران اربعین داشته باشیم، بیان کرد: ۱۵ استان در مسیر کاظمین مستقر هستند و سال گذشته سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق که بازدیدی از این مسیر و موکب خراسان جنوبی داشت از خدمات رسانی مواکب استان قدردانی کرد و امید است امسال هم بهتر از سال قبل همه توان پای کار خدمات رسانی باشد.
قناعت یادآور شد: یکی از اهداف دشمن بی انگیزه کردن مردم و کمرنگ شدن تمایل آنها به اهل بیت(ع) است اما چون عشق و علاقه مردم به امام حسین (ع) قلبی بوده و وظیفه اجرایی و دینی ما است که نسبت به اربعین حساسیت داشته باشیم.
استاندار خراسان جنوبی گفت: سال گذشته ۱۷۴ کامیون بدون هیچ چشمداشتی تجهیزات موکب های استان را به عراق منتقل و ۲ هزار خدمهای هم در این موکبها به زائران حسینی خدمت رسانی کردند.
وی افزود: امسال قبل از آغاز ایام اربعین حسینی در مراسمی باید از این عوامل قدردانی و مکاتباتی با ستاد مرکزی برای حل مشکلات اقتصادی آنان انجام شود.
قناعت با تاکید بر لزوم پوشش رسانهای مناسب و گسترده مراسم اربعین حسینی و خدمترسانی مواکب خراسان جنوبی عنوان کرد: سال قبل به شکل یکپارچه و منسجم این کار انجام نشد ولی انتظار است امسال رسانههای استان پای کار بیایند و برای پوشش رسانهای بهتر این فضای خاص معنوی به عراق اعزام شوند.
عدم برخورداری از پیوست فرهنگی و رسانهای در موکبها
موسی جوینده، رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: تاکنون ۲۰ جلسه برای بررسی نقاط ضعف و قوت اربعین ۱۴۰۱ برگزار شده است تا نقاط ضعف را برطرف کنیم و با قوت بیشتری جلو برویم.
وی افزود: ۵۳ موکب اربعین در استان ساماندهی شده و از این تعداد ۱۰موکب در مسیر نجف به کربلا، ۳۰ موکب در شهر کاظمین و ۱۳ موکب در داخل استان برای خدمترسانی به زائران پاکستانی مستقر خواهند شد.
وی اظهار کرد: جلسهای با شرکت پخش فرآورههای نفتی برگزار شد تا قبل از اعزام به هر یک از کامیونها برای انتقال تجهیزات موکبها به مراسم اربعین ۶۰۰ لیتر گازوئیل با نرخ آزاد اختصاص یابد و در این زمینه دغدغهای نداشته باشیم.
جوینده با اشاره به اینکه زیرساختهای ما در کاظمین از سال گذشته حفظ شده است، بیان کرد: در اربعین سال ۱۴۰۲ بحرانهای مختلفی خواهیم داشت و پیش بینی میشود نسبت به سال گذشته افزایش نسبی جمعیت داشته باشیم که بر همین اساس باید امکانات و ظرفیتهای جدیدی را دنبال کنیم.
وی ادامه داد: با توجه به هوای گرم عراق باید سیستمهای سرمایشی پیش بینی شود که یکی از امکانات ارزشمند سال قبل مسقف کردن ۱۵ هزار مترمربع سایت خراسان جنوبی در کاظمین بود که امسال در نظر داریم ۱۰ هزار متر مربع دیگر از سایت استقرار مواکب خراسان جنوبی در کاظمین را مسقف کنیم که در کاهش دمای هوا تاثیرگذار است.
رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی بیان کرد: انتقال ۲ هزار خدمه مواکب خراسان جنوبی به عراق از نیازهای ضروری است که درخواست میشود امسال برای هزینههای اعزام آنان کمک شود.
وی افزود: اقلام خوراکی مورد نیاز مواکب خراسان جنوبی برای خدمت رسانی به زائران حسینی شامل ۹۰ تن آرد، ۶۰ تن برنج، ۵۰ تن شکر و ۴۰ تن گوشت است که باید سریعتر تأمین شود.
جوینده بیان کرد: عدم برخورداری از پیوست فرهنگی و رسانهای یکی از اشکالات اساسی در سایت استقرار موکبهای در شهر کاظمین و مراسم اربعین است که امسال باید تدابیر ویژه برای پوشش رسانهای و اطلاعرسانی مناسب خدمترسانی موکبهای به زائران اربعین اندیشیده شود.
انتهای پیام