عطا الله کاویان امروز ۲۱ خرداد ماه در کارگروه راهبردی مدیریت پسماند مازندران، با بیان اینکه نبود تصفیه خانه شیرابه های زباله چالش جدی مدیریت پسماند در مازندران است، اظهار کرد : اکنون زباله سوز نوشهر روزانه ۱۲۰ تن زباله را در خود می سوزاند که به دلیل نداشتن تصفیه خانه، شیرابه به راحتی وارد منابع آبی به خصوص دریای خزر می شود.
وی اظهار این که محیطزیست به عنوان دستگاه حاکمیتی و ناظر در مقوله مدیریت پسماند است با مشکلات زیادی مواجه است، گفت: وضعیت آلودگی در رها شدن شیرابه زباله بسیار خطرناک شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران، به شروع شنا در سواحل مازندران اشاره کرد و ادامه داد: شناگاه های استان به شدت در معرض شیرابه های زباله قرار دارد.
وی به شناسایی ۲۷ چالش مدیریت پسماند مازندران از سوی حفاظت محیط زیست استان اشاره کرد و گفت: نبود تصفیه فاضلاب شهری و فعالیت لجن کشهای دراین بخش از مشکلات جدی مازندران محسوب میشود.
کاویان به نبود سایت ویژه دفع و مدیریت پسماندهای صنعتی، دارویی و شیمیایی در مازندران اشاره کرد و یادآور شد: از سوی دیگر آرای دادگستری در مقابله با متخلفان در مدیریت پسماند کارایی ندارد.
مدیر کل حفاظت محیط زیست مازندران همچنین نسبت به این موضوع که اداره کل محیط زیست هیچ اطلاعاتی از نحوه، میزان اعتبارات و چگونگی هزینه برای مدیریت پسماند در مازندران ندارد، انتقاد کرد.
این مسئول از بررسی چالش های مدیریت پسماند از ۱۰ سال گذشته تاکنون خبر داد و گفت: در شرایطی که استان با تولید حدود سه هزار تن زباله با چالش مواجه است، زباله های گردشگران شرایط مدیریت پسماند را دوچندان سخت تر کرده است.
وی با اشاره به این که نیروگاه زباله سوز ساری شتاب خوبی گرفته است، تصریح کرد: این سایت باید به صورت کامل یعنی همراه با سامانه تصفیه خانه شیرابه به بهره برداری برسد.
انتهای پیام