علیرضا قاسمیفرزاد اظهارکرد: سرانجام پس از نزدیک به دو سال پیگیری و با اعلام رسمی دفتر بینالمللی سازمان جهانی مالکیت معنوی و فکری WIPO در ژنو سوئیس «سیر همدان» در تاریخ ۱۸ خردادماه ۱۴۰۲ با شماره آگهی به شماره AO-1273 به ثبت جهانی رسید.
به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری همدان، وی افزود: بعد از ثبت جهانی کشمش ملایر و گردوی تویسرکان این سومین محصول کشاورزی استان همدان است که به ثبت جهانی میرسد.
استاندار همدان با اشاره به اینکه سیر همدان در سال ۹۶ به ثبت ملی رسیده بود، خاطرنشان کرد: همدان در تولید محصول سیر و موسیر دارای جایگاه ممتاز و برجستهای است و سیر تولیدی همدان با توجه به استانداردهای جهانی یک برند و نشان خاص دارد.
انتهای پیام