جواد قناعت، عصر امروز شنبه ۲۰ خرداد در قرارگاه مقابله با قاچاق کالا و ارز استان اظهار کرد: برای مقابله با قاچاق سوخت چارهای جز این نداریم که به سمت توسعه سامانههای نرم افزاری برویم.
به گزارش ایسنا، وی افزود: اجرای نرم افزار سیبا باید توسط شرکت پخش فرآوردههای نفتی دنبال شود و آمادهسازی،آگاه سازی و فراهم کردن زمینههای لازم نیز توسط شهرداریها انجام شود.
استاندار با ذکر این نکته که ظرفیت ما در دستگاههای اجرایی محدود است و باید با همین شرایط کار کنیم، بیان کرد: مدیران در کنار اینکه باید پیگیر اخذ دستورالعمل های مربوطه از مرکز باشند، با تمام توان و هم افزایی و با استفاده از ظرفیت موجود کارهای مقابلهای را دنبال کنند.
قناعت با تأکید بر اینکه در خراسان جنوبی خیلی نباید منتظر رسیدن دستور العملها از مرکز باشیم، تصریح کرد: باید کارها را براساس ظرفیت قانونی موجود به جد دنبال کنیم تا خروجی ما در زمینه مقابله با قاچاق کالا و ارز افزایش یابد.
وی با تأکید بر برگزاری مستمر کارگروههای مقابله با قاچاق کالا و ارز با محوریت مقابله با قاچاق سوخت، اظهار کرد: تلاش دستگاههای متولی در خراسان جنوبی در راستای مقابله با قاچاق کالا و سوخت مناسب بوده و برخی طرحهای اجرایی تاکنون اثرات خوبی داشته است.
به گفته وی؛ باید دستگاههای متولی در راستای مدیریت مصرف سوخت، واقعی سازی ماشین آلات معدنی و کشاورزی را به جد دنبال نمایند.
استاندار با بیان اینکه افرادی که درب منازل آنان علمک گاز نصب شده، توجیه ندارد نفت سفید دریافت کنند، بیان کرد: این افراد ۶ ماه زمان دارند که تا قبل از فرارسیدن فصل سرمای پیش رو، نسبت به گازکشی منازل خود اقدام کنند.
قناعت یادآور شد: این افراد حتماً نسبت به گازکشی منازل خود اقدام کنند چرا که در فصل سرمای سال جاری نفت سفید به این افراد تحویل نخواهد شد.
انتهای پیام