به گزارش ایسنا، کمیسیون اروپا اعلام کرد این پروژهها که با بودجه خصوصی بالغ بر ۱۳.۷ میلیارد یورو حمایت میشوند، به ۲۲ میلیارد یورو میرسد. در مجموع، ۶۸ پروژه مهم دارای منافع مشترک اروپایی از سوی ۵۶ شرکت در ۱۹ کشور از جمله نروژ، مجوز گرفتهاند.
تیهری برتون، کمیسر بازار داخلی اتحادیه اروپا در یک پست وبلاگی نوشت: اروپا سرنوشتش را در دستان خود میگیرد. اتحادیه اروپا با تسلط بر پیشرفتهترین نیمهرساناها، به یک قدرت صنعتی در بازارهای آینده تبدیل خواهد شد.
این کمیسیون اوایل سال ۲۰۲۲، قانون تراشههای اتحادیه اروپا را پیشنهاد کرد و برای تولید ۲۰ درصد از نیمهرساناها جهان تا سال ۲۰۳۰ هدف گذاری کرد. "پروژههای مهم دارای منافع مشترک اروپایی"، یکی از بخشهای این طرح را تشکیل میدهد و به دولتها اجازه میدهد برای تاسیسات تولید، بودجه فراهم کنند.
تاکنون شرکتهایی نظیر اینتل، اینفئون، اس تی مایکروالکترونیکس ان وی، گلوبال فوندریز و ولف اسپید، سرمایهگذاریهای جدید را اعلام کرده اند. شرکت تایوانی TSMC هم به دنبال ساخت یک پایگاه تولید در آلمان است. با این حال، برخی از شرکتها از مهلت زمانی لازم برای تایید پروژههای این طرح انتقاد کردهاند.
بر اساس گزارش بلومبرگ، رابرت هابک، وزیر اقتصاد آلمان، از این تصمیم تمجید و اعلام کرده که آلمان، ۳۱ پروژه در ۱۱ منطقه دارد. وی در یک بیانیه مطبوعاتی نوشت: بنابراین، میتوانیم تابآوری را در سراسر اروپا در این عرضه مهم افزایش داده و ایجاد ارزش و اشتغالزایی را تضمین کنیم.
انتهای پیام