معاون امور مجلس رییس جمهور عنوان کرد:

بصیرت مردم عامل شکست جنگ ترکیبی دشمن بود/لزوم تقویت فرهنگ کار در کشور

معاون امور مجلس رییس جمهور گفت: ملت ایران با بصیرت و هوشیاری خود اجازه ندادند جنگ شناختی و ترکیبی دشمن علیه انقلاب به نتیجه برسد و دشمن نتوانست خللی در اراده ملت ایجاد کند و هر مقدار این سرمایه اجتماعی بیشتر شود بازتاب جهانی آن بیشتر خواهد شد.

سید محمد حسینی یکشنبه ۱۴ خردادماه ۱۴۰۲ در جلسه شورای اداری شهرستان زرندیه که در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: امام راحل اساس انقلاب را پایه ریزی کرد و منشاء قیام ۱۵ خرداد هم معمار کبیر انقلاب بود. این شخصیت بی نظیر تاریخ با تحمل سختی ها و تبعیدها نهضتی را پایه ریزی کرد که امروز الگویی برای تمام آزادیخواهان جهان است.

وی با اشاره به اینکه خدمت به محرومان و برپایی حکومتی بر پایه عدل هدف امام از تشکیل انقلاب بود، گفت: مسئولان در پیروی از خط امام باید خدمت صادقانه و خالصانه را در دستور کار خود قرار دهند.

معاون رییس جمهور به ظرفیت استان مرکزی در حوزه صنعت و کشاورزی اشاره کرد و با تاکید بر اینکه استان مرکزی با این ظرفیت باید در کشور پیشگام باشد، گفت: افزایش ظرفیت تولید در صنایع استان مرکزی زمینه تحقق شعار سال با عنوان رشد تولید و مهار تورم را فراهم خواهد کرد. خوشبختانه در سایه تعاملاتی که در حوزه سیاست خارجی دولت صورت گرفته است بازارهای خارجی استقبال خوبی از تولیدات ایران بعمل آورده اند و هم اکنون توسعه روابط ایران با حداقل ۱۵ کشور همسایه صورت گرفته و حتی مقدمات عضویت ایران در سازمان بریکس شامل کشورهای برزیل، آفریقای جنوبی، هند، روسیه و چین که قدرتهای اقتصادی بزرگ جهانی هستند و بالغ بر ۴۲ درصد جمعیت جهان را دارا هستند؛ فراهم شده است.

حسینی افزود: با وجود اینکه عده ای تصور می کردند که کشور به بن بست رسیده است اما تلاش های دولت موجب برطرف شدن بسیاری از گره های اقتصادی شده و در حوزه سیاست خارجی هم توفیقات زیادی کسب شده است. با وجود تعطیلی پروژه ها در هشت سال گذشته که برای کشور آسیب جدی بود اما اهتمام جدی دولت برای فعالیت کشور در حوزه عمرانی موجب شده که پروژه های عمرانی با درصد پیشرفت های گوناگون فعال شوند و یکی پس از دیگری در حال افتتاح و به سرانجام رسیدن است.

وی گفت: مواجه شدن کشور با پدیده خشکسالی مزید بر علت شد و شرایط کار را دشوار کرد اما اقدامات فراوانی برای عبور از این مقطع صورت گرفت هرچند عده ای نیز همچنان در حال القای فضای یاس و ناامیدی در کشور هستند.

وی به ضعف در اطلاع رسانی خدماتی که در کشور صورت می‌گیرد اشاره کرد و گفت: باید خدماتی که دولت به مردم ارایه می دهد تبیین شود و نباید اجازه داد فضای یاس و ناامیدی، نقاط قوت را تحت الشعاع قرار دهد. باید تلاش کرد اعتماد عمومی مردم به حاکمیت تقویت و سرمایه اجتماعی افزایش یابد.

معاون رییس جمهور با بیان اینکه امید آفرینی صرفا با شعار محقق نخواهد شد، گفت: باید تلاش کرد تا بهترین خدمات به مردم ارائه شود و در خصوص اقداماتی که صورت می گیرد اطلاع رسانی کرد. به عنوان مثال در حوضه آبرسانی اقدامات بزرگی در نقاط مختلف کشور نظیر خوزستان، شهرکرد، همدان، کردستان، سیستان و بلوچستان، فلات مرکزی ایران و ... انجام شده و یا در حال اجراست. در حوزه صنعت، معدن، پتروشیمی نیز کارهای زیربنایی فراوانی در حال انجام شدن است تا بتوان در سایه این اقدامات رشد تولید محقق و فرصت های شغلی متعددی ایجاد شود.

وی تبیین خدمات دولت را موجب امیدآفرینی در جامعه و خنثی کننده القائات منفی معاندان نظام دانست و گفت: اتفاقات پاییز سال گذشته برای متوقف کردن اقداماتی بود که در کشور در حال انجام و نتیجه همگرایی و هم افزایی بین کارگزاران نظام و مردم است. دشمن برای عملی کردن توطئه اخیر از سرویس های اطلاعاتی متعددی استفاده کرد و حتی سرمایه گذاری زیادی انجام شد، البته با وجود به راه انداختن سونامی رسانه ای اما با شکست مواجه شدند.

حسینی اظهار کرد: ملت ایران با بصیرت و هوشیاری خود اجازه ندادند جنگ شناختی و ترکیبی دشمن علیه انقلاب به نتیجه برسد و دشمن نتوانست خللی در اراده ملت ایجاد کند و هر مقدار این سرمایه اجتماعی بیشتر شود بازتاب جهانی آن بیشتر خواهد شد.

او همچنین خواستار پیگیری مصوبات سفر رییس جمهور به استان مرکزی شد و گفت: باید از همه ظرفیت های استان برای ارائه خدمت و تقویت اعتماد عمومی استفاده کرد. باید فرهنگ کار در کشور تقویت شود تا در نقاطی مثل ساوه و زرندیه با کمبود نیروی کار مواجه نباشیم. متاسفانه نیروی کار ماهر در مدارس و دانشگاه‌ها تربیت نشده ولی خوشبختانه حرکت جدیدی برای آموزش عملی در کنار آموزش های تئوری ایجاد شده و امیدواریم این فرهنگ در سراسر کشور نهادینه شود تا نیروی کار متخصص و توانمند تربیت شود و در تمامی مناصب مدیریتی و کار از آنها استفاده کرد.

معاون رییس جمهور تصریح کرد: با وجود اینکه در جنگ و نبرد اقتصادی هستیم اما اقدامات خوبی از سوی دولت در حال انجام شدن است و مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم در حال برطرف شدن است و به هر میزان که درآمد کشور افزایش یابد نتایج آن برای مردم ملموس تر خواهد بود. باید شعار سال در حوزه رشد تولید و مهار تورم با تلاش همه جانبه محقق شود.

امام جمعه زرندیه نیز در این جلسه گفت: زرندیه از شهرستان های شاخص استان مرکزی در بخش صنعت است به گونه ای که یک سوم صنایع خرد استان را در خود جای داده است‌.

حجت الاسلام حسین ابراهیمی افزود: زرندیه ظرفیت بالایی در این زمینه داشته و به واسطه احضور این صنایع، نه تنها از نرخ بیکاری صفر برخوردار است بلکه فعالان اقتصادی برای تامین نیرو در برخی مواقع با مشکل مواجه هستند.

وی افزود: امیدوار هستم مجموعه خدمتگزاران مردم در شهرستان زرندیه و استان قدر این فرصت که دولت آیت الله رییسی نصیب ما شده دانسته و از تمام طرفیت خود برای خدمت به مردم استفاده کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی نیز گفت: حضور مردم در آیین گرامیداشت سالروز ارتحال امام، تجدید پیمان با آرمانهای نظام و رهبری است و بیانات رهبری در این مراسم فصل الخطاب برای مسئولان و ملت ایران است.

بهنام نظری به مزیت استان مرکزی در حوزه صنعت با فعالیت افزون بر ۲۸۰۰ واحد صنعتی کوچک و بزرگ اشاره کرد و افزود: این استان در حوزه صنایع مادر جزو استان‌های برتر کشور است و برای مثال شرکت آذراب اراک در خاورمیانه نمونه ندارد. متاسفانه خصوصی سازی غیر علمی و غیر منطقی در سنوات گذشته موجب شد تا بخش عمده ای از کارخانجات با مشکل مواجه شوند اما امروز این استان در احیای کارخانه های راکد و نیمه راکد رتبه اول کشور را کسب کرده است.

وی گفت: صنایعی نظیر هپکو، واگن سازی، ماشین سازی و آذراب در گذشته با چالش هایی مواجه شده بودند که با تنش های کارگری همراه بود، اما ظرف یک سال و نیم گذشته رفع مشکل شده و احیا شدند.

نظری گفت: ساوه و زرندیه چشمان بیدار استان مرکزی هستند و بیشترین صنایع فعال استان در این دو شهرستان مستقر هستند. فعالیت قابل توجه صنایع در این منطقه موجب شده نرخ بیکاری به صفر برسد و امروز تامین نیروی کار مطالبه جدی این منطقه است.

وی به مزیت ساوه و زرندیه در حوزه کشاورزی نیز اشاره کرد و گفت: افزون بر ۱۲ هزار هکتار باغ پسته در این منطقه وجود دارد که ظرفیت بالایی برای این منطقه محسوب می شود.

معاون استاندار مرکزی به استقرار بزرگترین شهر صنعتی کشور در ساوه نیز اشاره کرد و گفت: شعر صنعتی کاوه شهرستان ساوه بزرگترین پتانسیل صنعتی و تولیدی برای کشور است که سهم بسزایی در تامین کالای داخل و خارج از کشور دارد.

وی بیان کرد: استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای ظرفیت ها و ویژگی هایی است که هرکدام در کشور بی نظیر هستند. شهرستان خمین زادگاه معمار کبیر انقلاب به همراه شهرستان محلات در حوزه تولید گل، دلیجان در حوزه معادن، خنداب در بخش آب سنگین و ... ظرفیت های بزرگی برای استان هستند و باید از این ظرفیت ها به خوبی استفاده کرد تا مردم حلاوت آن را بچشند.

به گزارش ایسنا معاون رییس‌جمهور در بدو ورود به شهرستان زرندیه با حضور در گلزار شهدای شهر مأمونیه با قرائت فاتحه به مقام شامخ شهیدان زرندیه ادای احترام کرد. سخنرانی در مراسم بزرگداشت سالروز ارتحال امام راحل در روستای مصرقان بخش خرقان زرندیه از دیگر برنامه های سفر معاون رییس جمهور به زرندیه است.

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۵:۱۱
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402031409185
  • خبرنگار : 50212

برچسب‌ها