غلامرضا خارکوهی ظهر امروز یکشنبه ۱۴ خردادماه در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) محبوبترین شخصیت سیاسی و مذهبی، در تاریخ ایران و حتی جهان است، اظهار کرد: ما در بین کشورهای دنیا هیچ شخصیت سیاسی و مذهبی را سراغ نداریم که تا این حد محبوبیت اجتماعی داشته باشد و این محبوبیت منحصر به شخصیت ایشان است.
وی مردمی بودن، ساده زیستی و صداقت در کلام را از ویژگیهای بارز شخصیت امام خمینی(ره) برشمرد و افزود: معمار کبیر انقلاب از دل مردم رشد کرده، همراه و همگام با آنها بود و همانند مردم عادی زندگی میکرد.
هیچ نقطه سیاهی در زندگی امام خمینی(ره) وجود نداشت
تاریخنگار گلستانی با بیان اینکه هیچ نقطه سیاهی از نظر مالی، سیاسی و مذهبی در زندگی رهبر انقلاب ایران وجود نداشت، ادامه داد: اگر خلاف این بود دشمنان در طی این سالها این موضوع را در بوغ و کرنا میکردند.
خارکوهی با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) ملت ایران را خانواده بزرگ خود میدانست، گفت: معمار کبیر انقلاب توجه ویژهای به مشکلات مردم داشت، حرف دل آنها را زده و همواره به مسئولان توصیه میکرد به امور ملت رسیدگی کنید و چنانچه توانایی انجام امور را ندارند پست خود را رها کرده و اداره امور را به افراد توانمندتر بسپارند.
وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) توجه ویژهای به محرومان و فقرا داشت و همین امر موجب محبوبیت روز افزون ایشان شد، خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) وقتی صحنههای فقر و محرومیت مردم را در صفحه تلوزیون مشاهده میکرد، اشک می ریخت.
تاریخنگار گلستانی با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) مردم را ولی نعمت خود دانسته و همواره به مسئولان توصیه میکرد به ولی نعمتان خود رسیدگی کنند، افزود: از نظر امام خمینی(ره) هیچ عبادتی بالاتر از خدمت به محرومان وجود نداشت.
خارکوهی بیان کرد: حسینیه و دیوارهای محله جماران کاه گِلی و بسیار ساده بود و مردم در همان محله و حسینیه قدیمی که حتی فاقد کولر و پنکه بود، ساعتها به عشق امام منتظر مانده تا رهبر خود را ملاقات کرده و از سخنرانیهای او بهره ببرند.
رابطه امام خمینی(ره) و امت رابطهای دوستانه، متقابل و دوست داشتنی بود
وی با اشاره به اینکه رابطه امام (ره) و ملت ایران رابطهای صمیمی، متقابل و بسیار دوست داشتنی بود، تصریح کرد: به دلیل همین محبوبیت بود که مردم ایران در طول هشت سال دفاع مقدس گوش به فرمان رهبر خود بوده و با مال و جان خود از خاک کشور دفاع کردند.
تاریخنگار گلستانی با بیان اینکه عزاداری امام خمینی(ره) بزرگترین عزاداری تاریخ ملت ایران است، ادامه داد: وقتی اخبار ساعت هفت صبح رادیو در روز ۱۴ خرداد سال ۱۳۶۸ خبر ارتحال امام(ره) را اعلام کرد، مردم سراسر ایران عزادار شده و از روز ارتحال تا چهلم ایشان شبانه روز در سراسر کشور مجالس عزاداری برگزار کردند.
خارکوهی امام خمینی(ره) را همانند روحی پاک برای ملت ایران دانست و افزود: مردم در زمان حیات امام(ره) همواره شعار میدادند «روح منی خمینی، بت شکنی خمینی» و وقتی ایشان را از دست دادند، انگار روح و هستی خود را از دست دادهاند به همین دلیل تشییع پیکر امام خمینی(ره) در تهران بزرگترین اجتماع سیاسی و تاریخی جهان بود که تا آن روز در دنیا شکل نگرفته بود.
وی با بیان اینکه قریب به ۱۰ میلیون نفر در تشییع پیکر پاک امام خمینی(ره) در تهران شرکت کردند، گفت: در همان روز در شهر گرگان هم تشییع جنازه نمادین برگزار شد و خیل عظیم جمعیتی که نتوانسته بودند خود را به تهران برسانند، به سمت مصلی گرگان حرکت کرده و چندین نفر از شدت اندوه جمعیت بیهوش شدند.
تاریخنگار گلستانی مراسم تشییع امام(ره) را مراسمی شگفتانگیز و بینظیر دانست و افزود: مراسم عزاداری امام خمینی(ره) در استان گلستان همانند مراسم عزای امام حسین(ع) همراه با دستههای عزاداری و سینه زنی، مجالس وعظ و خطابه و نوحه خوانی بود و خیرین در حسینیهها و مساجد و منازل از سیل عزاداران پذیرایی میکردند.
انتهای پیام