سیدعلی احمدزاده در بازدید سرزده از اداره کل اقتصاد و دارایی و امور مالیاتی استان افزود: هدف از این بازدیدها قدردانی از خدمات کارمندان دولت است.
وی اظهار کرد: مدیران کل را در اکثر جلسات می بینیم اما کمتر فرصت آشنایی با کارمندان فراهم می شود که از زحمات و تلاش های آنها قدردانی شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: دستگاههای اقتصاد و دارایی و امور مالیاتی از دستگاههای موفق استان هستند و مدیران جهادی و پای کاری دارند.
احمد زاده با اشاره به وصول ۹۹ درصد سهمیه مالیاتی در استان تصریح کرد: اداره کل مالیاتی استان در این خصوص رتبه اول کشور را کسب کرد که این مهم با همکاری کارمندان محقق شده است.
وی ادامه داد: نگران وصول سهمیه مالیاتی استان بودیم که از امور مالیاتی خواستیم بدون اینکه مردم متحمل فشار شوند از طریق شرکتهایی که فرار مالیاتی دارند درآمد مالیاتی استان محقق شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر توجه به ورزش کارمندان تاکید و عنوان کرد: اگر می خواهیم کارکنان نشاط داشته باشند باید ورزش کارمندان جدی گرفته شود.
احمدزاده با اشاره به اینکه اقتصاد و دارایی زمینه حضور سرمایهگذاران خارجی را فراهم کند، تاکید کرد: به همراه استانداران سراسر کشور نشستی با سفرای کشورهای خارجی در وزارت امور خارجه داشتیم و در زمینه حضور سرمایهگذاران خارجی در استانهای مختلف گفتوگو شد.
وی بیان کرد: کهگیلویه و بویراحمد در بخش گردشگری، کشاورزی، نفت و گاز، سدسازی و سایر حوزهها دارای استعداد و پتانسیل خوبی جهت حضور سرمایهگذاران خارجی است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه به دنبال خواهرخواندگی با کشور عمان هستیم، به دیدار با سفیر کشور نروژ در تهران اشاره و عنوان کرد: ارتباط و تعامل با کشورهای اروپایی از طریق بخش گردشگری امکانپذیر است.
احمد زاده ارتباط با کشورها و سرمایهگذاری خارجی را برای این استان ضروری دانست و تصریح کرد: کهگیلویه و بویراحمد باید از این محیط بستهای که به لحاظ سرمایه گذاری خارجی در آن قرار دارد خارج شود.
وی اظهار کرد: سال گذشته سرمایهگذارانی از کشور عراق برای سرمایهگذاری در حوزه سلامت به استان سفر کردند و در زمینه گردشگری با مسئول کشور عراق در تهران دیدار داشتیم اما تعامل کهگیلویه و بویراحمد باید فراتر از این باشد و بتوانیم با کشورهای بیشتری ارتباط داشته باشیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: کشورهای عربی به دلیل قرابت مذهبی که با جمهوری اسلامی ایران دارند علاقمند به حضور در ایران هستند و اگر بتوانیم از فرصت ایجاد شده با کشورهای حوزه خلیج فارس استفاده کنیم و تعامل داشته باشیم کار بزرگ و ارزشمندی انجام دادیم.
احمدزاده خطاب به مدیران گفت: از فرصت ایحاد شده و تعامل دولت سیزدهم با کشورهای عربی استفاده شود بنابراین توصیه می کنم بخش گردشگری استان فعالیت بیشتری داشته باشد.
وی پس از اطلاع از گزارش مدیرکل اقتصادی و دارایی استان مبنی بر شناسایی ۵۰ ظرفیت سرمایهگذاری در استان و تایید ۲۰ مورد از آنها ادامه داد: فرصتهای سرمایه گذاری استان به زبانهای مختلف در اختیار وزارت امور خارجه قرار گیرد تا سفرای کشورهای مختلف با این فرصتها آشنا شوند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه، اگر پای کار باشیم میتوانیم بخشی از سرمایهگذاری خارجی در استان را محقق کنیم خاطرنشان کرد:استان استعداد و توانمندی بالقوهای در زمینههای مختلف دارد بنابراین اقتصاد و دارایی و حوزه اقتصادی استانداری اقدامات لازم برای حضور گردشگران خارجی را فراهم کنند.
احمد زاده با بیان اینکه مردم و رسانهها هم برای حضور سرمایه گذاران خارجی تلاش کنند، تصریح کرد: از فرصت ایجاد شده تعامل با کشورهای دنیا و حضور سرمایه گذار خارجی در استان در راستای صادرات محصولات استان استفاده شود.
وی اظهار کرد: تولیدات صنایع دستی، آب آشامیدنی و تولیدات بخش کشاورزی از جمله ظرفیت های استان برای صادرات است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمویم استانداری کهگیلویه و بویراحمد، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این بازدید سرزده تک به تک با کارکنان این اداره کل دیدار و در جریان مشکلات و خواسته های آنها قرار گرفت و دستورات لازم برای رفع آنها را صادر کرد.
انتهای پیام