با مشارکت رایزنی‌های فرهنگی ایران در قرقیزستان، قزاقستان و ازبکستان؛

نقش امام خمینی(ره) در ایجاد وحدت و همبستگی جهان اسلام بررسی شد

با مشارکت رایزنی‌های فرهنگی ایران در قرقیزستان، قزاقستان و ازبکستان و مدیریت منطقه‌ای جامعةالمصطفی(ص) العالمیه در آسیای مرکزی، کنفرانس «نقش امام خمینی(ره) در ایجاد وحدت و همبستگی جهان اسلام» برگزار شد.

به گزارش ایسنا، به مناسبت فرارسیدن ایام رحلت امام خمینی(ره) و با مشارکت رایزنی‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در قرقیزستان، قزاقستان و ازبکستان و مدیریت منطقه‌ای جامعةالمصطفی(ص) العالمیه در آسیای مرکزی، کنفرانس بین‌المللی «نقش امام خمینی(ره) در ایجاد وحدت و همبستگی جهان اسلام» در محل مؤسسه آموزش‌های کوتاه مدت و  فرصت‌های مطالعاتی جامعة المصطفی(ص) العالمیه در قم به صورت حضوری برگزار و سخنرانان و اندیشمندانی از قرقیزستان، قزاقستان و ازبکستان به صورت آنلاین در این کنفرانس شرکت کردند.

در این کنفرانس، ابوذر طوقانی، رایزن فرهنگی ایران در قرقیزستان در سخنانی با موضوع نگاهی به موضوع وحدت به مثابه راهبردی برای تعالی مسلمانان در اندیشه امام خمینی(ره) ضمن اشاره به مفهوم وحدت از دیدگاه قرآن و انواع وحدتی که می‌توان برای جامعه مسلمانان متصور بود، به بررسی شاخصه‌های وحدت از نگاه امام راحل پرداخت.

 وی خاطرنشان کرد: ایشان به وجود اختلافات در نظریات و عقاید سیاسی و ایدئولوژی معتقد بودند و آن چه بیشتر مورد نظر امام(ره) بود، وحدت استراتژیک و یا وحدت معقول است.

طوقانی اظهار کرد: نباید اندیشه‌های امام خمینی(ره) در زمینه وحدت را سخنی مصلحتی و یا آرمانی صرف نامید، بلکه این اندیشه بر یک واقع نگری و مصلحت بینی استوار است.

سالم بیک حسین علی اف، قاضی شهر تالاس قرقیزستان نیز با هماهنگی صورت گرفته توسط رایزنی فرهنگی در این کنفرانس شرکت کرده و به صورت برخط به ارائه سخنانی درخصوص انقلاب امام خمینی(ره) و نقش آن در وحدت اسلامی پرداخت.

در این کنفرانس طالبی متین، رایزن فرهنگی ایران در قزاقستان، کرمی، رایزن فرهنگی ایران در ازبکستان،   احمدی میانجی، رئیس موسسه آموزش‌های کوتاه مدت جامعة المصطفی، دکتر قنبری معاون ارتباطات و بین الملل جامعة المصطفی، خانم کانیکی جامانقول اوا از قرقیزستان، ژامبول موکوشف و علی عسکر نظری از قزاقستان، عظمت اکبراف از ازبکستان طی سخنانی به ارائه مقالات و نظرات خود در خصوص نقش امام خمینی(ره) در وحدت میان مسلمانان پرداختند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۱
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1402031308747
  • خبرنگار : 71461