حسن لطفی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به عدم کیفیت نان و مشکلات حوزه نانواییهای سطح دو شهرستان اظهار کرد: در سطح شهرستانهای رزن و درگزین ۱۸۶ واحد نانوایی وجود دارد که از این تعداد ۱۲۰ واحد امتیاز نانوایی به نام شخص دیگری بوده و امتیاز خود را به شاطر و یا نانوا اجاره داده است و از این طریق ماهیانه شش تا هفت میلیون تومان از مستأجر اجاره بهای واحد نانوایی را دریافت میکند.
وی با بیان اینکه این تعداد نانوایی که امتیاز نانوایی آنها گاهی به نام اشخاص دیگری بوده و صاحب اصلی امتیاز اصلا این کاره نیست، تصریح کرد: برخی از شاطر و نانوایان که واحد نانوایی را از فرد دارای مجوز و امتیاز اجاره کردهاند، برای تأمین و پرداخت این اجاره بهای بالا و هنگفت به ناچار اقدام به کم فروشی و یا حتی قاچاق آرد میکنند.
لطفی با بیان اینکه این مشکل در سطح استان و حتی کشور نیز وجود دارد و برخی از صاحبان مجوزها امتیاز نانوایی خود را با قیمت های بسیار بالا اجاره میدهند، افزود: این معضل موجب شد تا برای مدتی درصدد لغو مجوزهای چنین نانوایی هایی باشیم و این مجوزها را به صاحبان اصلی و کسانی که واقعا نانوا و شاطر هستند، بدهیم اما متأسفانه آنقدر سنگ اندازی کردند که نتوانستیم این موضوع را در شهرستان مرتفع کنیم.
وی ادامه داد: در این رابطه هفته گذشته با تعدادی از نمایندگان مجلس موضوع را مطرح کردیم که اعلام آمادگی کردند در این ارتباط طرحی را در مجلس ارائه بدهند.
لطفی گفت: اگر مجوزهای غیرقانونی نانوایی ها لغو شود و اجاره بها در جیب نانوا و شاطری که خود صاحب مجوز و امتیاز واحد نانوایی است، بماند علاوه بر ارتقاء کیفیت نان، موجب اشتغال مناسب و خدمات بهتر و نیز جلوگیری از کم فروشی و قاچاق آرد خواهد بود.
وی با بیان اینکه دولت باید امتیاز متولیان مجوزهای نانوایی غیرقانونی را لغو کند، یادآور شد: برخی از افراد زمانی که شهردار، بخشدار، شورا و یا در هر سمت و پست دیگری که بوده اند، نسبت به دریافت مجوز و امتیاز نانوایی برای خود اقدام کرده اند و امتیاز خود را به نانوایان و شاطرها به قیمت بالایی اجاره دادهاند که از استاندار و فرمانداران میخواهیم خلأ به وجود آمده و مجوزهای غیرقانونی این چنینی را لغو کنند چراکه صاحبان اصلی این مجوزها اصلا این کاره نیستند.
انتهای پیام